Aspecte interesante despre Twitch

Twitch este în prezent cea mai mare și populară platformă de streaming live din lume atât pentru jucători, cât și pentru cei care sunt doar urmăritori. Printre milioanele de tipuri de conținut care sunt difuzate zilnic, există ceva de care toată lumea se poate bucura pe platformă. Twitch este la așa mare căutare din diverse motive.

Pachetul Amazon Prime include Twitch Prime. Acest lucru înseamnă că, împreună cu abonamentele Prime Video, ai și acces la jocurile bonus ale Twitch și la conținutul exclusiv din joc. Acest abonament vine cu beneficii de la ambele platforme, la același preț.

Citește mai mult

Vom avea Champions League în FIFA 2019

Sunt unul dintre fanii seriei FIFA. De fapt, cred că asta observați și pe blog. De multe ori am scris despre simulatoarele de fotbal, câteodată despre FIFA, câteodată despre PES.

Au fost momente în care reușeam să discutăm despre controale, despre tot felul de scheme. Ușor, ușor mi-am dat seama că jocul de pe gamepad este mult mai ok, mult mai relaxant și nu mai ai nevoie de fel de fel de lucruri. E suficient să îți iei un gamepad să simți plăcerea jocului.

Citește mai mult

De ce să ne jucăm BlackJack de sărbători?

Este perioada sărbătorilor. Știm cu toții că la noi în țară mai toată lumea își ia concedii în perioada aceasta. Așadar, am văzut că sunt foarte multe persoane ce aleg să își petreacă timpul liber așa cum consideră ei mai bine.

De cele mai multe ori, am văzut că mulți preferă să iasă în natură. De fapt și de drept, cred că sunt mai multe tipuri de persoane. Persoane cărora le place să stea în natură, să vadă priveliștea, să se bucure de ea, dar și persoane puțin mai izolate, ce preferă să stea în casă. Sau nu neapărat izolate, ci cei care sunt de generație mai tânără. Aceștia nu mai au gustul zăpezii, nu mai știu să iasă din casă și să se distreze. La ei majoritatea lucrurilor sunt virtuale. Pe un telefon, pe un gadget, pe ceva ce nu este palpabil.

Citește mai mult

SNES Mini, o consolă retro ce ar trebui să ne amintească de jocurile copilăriei. Jocuri precum Super Mario. :)

Știți jocurile acelea pentru copii? Jocurile acelea pe care le aveam acum mulți ani… de care doar nostalgicii își amintesc de ele. Mă refer la Nintendo, la Super Maria, la toate jocurile pe care le jucam pe televizor.

Da, probabil că acum în era internetul, în era în care totul se întâmplă rapid nu vor prinde atât de bine astfel de modalități de-a pierde timpul.

Totuși, s-au gândit câteva persoane că ar fi bine să lanseze SNES Mini.ș

Citește mai mult

Cerințe de sistem pentru PES 2018. Ce sistem îți trebuie ca să poți rula jocul

Întotdeauna ne-a plăcut să povestim despre FIFA și despre PES, cele mai tari simulatoare de fotbal existente pe piață. Întotdeauna mi-a plăcut să văd cum se luptă cele 2 companii pentru supremație.

Multă vreme cei de la Ea Sports câștigau bătălia doar prin simplul fapt că erau mai toți jucătorii și toate competițiile existente. Mai nou, lucrurile s-au mai așezat, PES câștigând și ei câteva contracte.

Citește mai mult

Televizoarele 4k Samsung pot face stream de jocuri?

Sunt atent foarte mult pe tot ceea ce înseamnă televizoare. Sunt abonat la marile companii, încerc să înțeleg știrile, încerc să înțeleg tehnologia. Nu întotdeauna îmi iese. E normal, suntem oameni, mai greșim și noi.

De ceva timp mă chinuiesc să pot să fac stream de jocuri de pe un televizor Samsung. Toată treaba ar trebui să se facă cu ajutorul celor de la steam. Știți bine că au o platformă foarte, foarte tare cu care se pot lăuda că au integrat o sumedenie de jocuri.

Numai eu îmi amintesc că jucam cu succes Dota2, Counter-Strike, dar și alte jocuri foarte, foarte mișto ale vremii.

Citește mai mult

Cele mai interesante 10 jocuri pentru ochelarii de realitate virtuală

Tehnologia VR mă încântă. Îmi place să mă joc cu ochelarii VR și să descopăr noi lucruri. De la aplicații până la jocuri. Tocmai de aceea, pentru că știu că sunt și doritori de noi experiențe m-am gândit să fac articolul acesta.

Probabil că vor fi persoane ce vor căuta jocuri cu care te poți juca cu ochelarii de realitate virtuală.

De asemenea, vreau ca articolul să fie interactiv și voi să îmi spuneți topul vostru de jocuri preferate care au și opțiuni de realitate virtuală.Sigur că mie mi-ar plăcea ca interacțiunea cu jocurile să fie din ce în ce mai interesantă. Să poți controla așa cum trebuie, să fie transpuse mișcările tale în joc.

Sigur, părerile de aici sunt tare interesante privind în perspectiva omului care se joacă cu așa ceva.

Citește mai mult