Aspecte interesante despre Twitch

Twitch este în prezent cea mai mare și populară platformă de streaming live din lume atât pentru jucători, cât și pentru cei care sunt doar urmăritori. Printre milioanele de tipuri de conținut care sunt difuzate zilnic, există ceva de care toată lumea se poate bucura pe platformă. Twitch este la așa mare căutare din diverse motive.

Pachetul Amazon Prime include Twitch Prime. Acest lucru înseamnă că, împreună cu abonamentele Prime Video, ai și acces la jocurile bonus ale Twitch și la conținutul exclusiv din joc. Acest abonament vine cu beneficii de la ambele platforme, la același preț.

Aplicația Twitch este în competiție directă cu alte aplicații de socializare. În afară de competiția împotriva YouTube Gaming, Facebook a lansat și o aplicație de jocuri pentru a ține pasul cu concurența. Cu toate acestea, în ciuda prezenței altor aplicații de jocuri, Twitch continuă să fie una dintre platformele de joc de top de pe piață.

În orice moment, Twitch va avea cel puțin peste cincizeci de mii de canale live. Fiecare dintre acestea este operat de personalități diferite, care oferă utilizatorului o gamă largă de opțiuni. Poți decide dacă vrei să transmiți în flux un joc video sau un sport al minții sau îți dorești doar să urmărești ceea ce alții „pun în scenă”.

Twitch organizează evenimente pentru fluxurile sale, numite Twitch Rivals. Este vorba de fapt despre un turneu e-sport, precum și un eveniment competitiv online. Evenimentul prezintă streameri Twitch cunoscuți și foști jucători profesioniști. Pentru acest eveniment, streamerii pot câștiga premii în bani de până la 4.000 de dolari.

Twitch are parteneriate cu peste 27.000 de streameri influenți. Acești oameni își monetizează adesea fluxurile și lucrează cu alte mărci cunoscute. Unul dintre cele mai mari avantaje ale partenerului Twitch este că fiecare astfel de streamer are dreptul la o parte din veniturile din publicitate. Unii obțin, de asemenea, un profit prin vânzarea de mărfuri prin canalele oficiale Twitch.

Utilizatorii înregistrați de Twitch pot descărca videoclipuri în flux live. Deținătorii de conturi obișnuite au la dispoziție două săptămâni pentru a-și descărca videoclipurile înainte de a fi șterse automat de pe serverele platformei. Pe de altă parte, cei cu un cont de partener Twitch se bucură de un interval de timp mult mai lung înainte ca videoclipurile lor să fie șterse.

Aplicația Twitch Sings este disponibilă numai pe PC sau Mac. Aceasta le permite utilizatorilor să transmită în direct spectacole vocale și este disponibilă și gratuită pentru a se juca pe orice dispozitiv desktop sau laptop. Aplicația permite totodată utilizatorilor să interacționeze cu ceilalți, să cânte și să înregistreze duete împreună.

În fiecare lună, Twitch Prime premiază abonații cu surprize integrate în joc. Poate fi vorba chiar de jocuri de care utilizatorul se poate bucura chiar dacă alege să își anuleze abonamentul.

Twitch a dezvoltat o convenție bianuală numită TwitchCon. La fel ca platforma, aceasta este dedicată comunității de streaming live și servește nu doar ca o delectare pentru fani, ci oferă și modalități prin care streamerii se pot îmbunătăți, interacționând cu fanii lor în persoană. Convenția se întinde în mod normal pe trei zile. Vizitatorii pot alege să participe la toate cele trei sau doar la una.

Peste 30 de milioane de dolari au fost strânși pentru peste 100 de organizații caritabile prin intermediul Twitch. Câțiva dintre cei mai mari streameri care contribuie cel mai mult includ Games Done Quick, GuardianCon și Player Unknown. Într-o primă etapă a acestei acțiuni, Twitch a clarificat că unul dintre cele mai mari obiective ale sale era să-i ajute pe ceilalți. De acolo, mii de streameri talentați și-au îndeplinit acest scop susținând fel de fel de cauze.

Logo-ul mov Twitch simbolizează energia și entuziasmul întregii comunități. Cunoscut oficial sub numele de The Glitch, acesta are un violet vibrant, reprezentând una dintre cele mai rare culori din lumea artei.

Aplicația pentru desktop Twitch include numeroase caracteristici pe care clientul web sau mobil nu le are. De exemplu, pot fi acceptate apeluri vocale și video. De asemenea, ca utilizator al acesteia ai parte de o sincronizare a tuturor prietenilor din listă, astfel încât să-ți poți accesa imediat toate contactele. Sunt asigurate și câteva servere indisponibile pentru clientul web.

Aplicația mobilă Twitch este singura platformă care acceptă setări exclusiv audio, ceea ce înseamnă că utilizatorii pot să asculte fluxuri în timp ce își păstrează telefoanele blocate, evitând astfel distragerea atenției în diverse situații. Această funcție este utilizată frecvent de cei care preferă să asculte fluxurile lor live pe fundal, în timp ce se implică într-o altă activitate.

Un comentariu la „Aspecte interesante despre Twitch”

Lasă un comentariu