Onedrive va fi disponibil pe Samsung Note10

În ultimii ani cei de la Microsoft au făcut pași foarte mari pentru a integra serviciile lor. Așadar, nu este de mirare că vedem integrarea cu platformele linux, că vedem aplicații de mobil tot mai dese disponibile. Sigur, mă refer la toate aplicațiile care ajută la unificarea platformelor sau chiar la aplicațiile dedicate pentru android ale serviciilor Microsoft.

Citește mai mult

Viitoarele telefoane Huawei nu vor mai avea serviciile Google

Războiul chinezilor cu americanii continuă. Huawei ajunge să piardă licența pentru a folosi produsele Google. Sigur, în continuare vor putea folosi versiunea standard, fără a aplica modificări.

Mai grav este faptul că, odată cu serviciile Google nefuncționale este faptul că cei de la Intel, Qualcomm și Broadcom au oprit colaborarea cu cei de la Huawei.

Citește mai mult

ASUS anunță specificațiile pentru Zenfone Live L2(ZA550KL): este dotat cu procesor SD430 și 2GB RAM

Asus a prezentat un nou telefon de buget din gama Zenfone. Acesta poartă numele Live L2. Îl mai găsiți și după codul ZA550KL.

Smartphone-ul ASUS Zenfone Live L2 (ZA550KL) este disponibil în două configurații, iar prima este dotata cu procesorul OctaCore Snapdragon 425/GPU Adreno 305 și a doua varianta dispune de procesorul OctaCore Snapdragon 430/GPU Adreno 505.

Citește mai mult