Aplicații de Facebook pentru Windows

Facebook n-a murit și nu cred că se va întâmpla asta prea curând. Este o industrie mult prea mare în lume, mult prea mulți angajați, dar și mulți bani la mijloc. Oricât ne-am dori noi… nu cred că se va întâmpla asta prea curând. Probabil că vor deveni și ei un fel de Google.

În Windows 10 pentru că tot sunt foarte multe aplicații pentru conectarea pe Facebook, m-am gândt că este ok să vă prezint câteva astfel de aplicații ce vă ajută să vă conectați pe Facebook. Majoritatea seamănă cu versiunea mobile, dar cred că mai toți folosiți un telefon pentru rețelele de socializare și nu numai.

Mai nou se poate șterge contul de Facebook direct de pe telefon așa că nu văd de ce nu s-ar putea să folosim și o aplicație pentru calculator, mai ales că Windows 10 este mult mai permisiv și putem foarte ușor să trecem de la tabletă la PC sau telefon.

Aplicații Facebook pentru Windows 10

La Top Free Apps putem observa aplicația celor de la Facebook. Nu cred că o va detrona cineva, așa că o puteți testa. În Windows 10, cu ajutorul search-ului puteți să scrieți Facebook direct în bara de căutare și imediat te va trimite la Store.
cautare pe facebookDupă ce ați descărcat și instalat veți primi două notificări ca cele de mai jos: una pentru sincronizarea profilului și una pentru rularea Facebook-ului în fundal ca să puteți să primiți viitoarele mesaje de la prieteni. Aplicația este destul de bine optimizată, nu consumă decât 100 MB de RAM în momentul în care este deschisă, iar serviciul de rulare în background mult mai puțin, în jur de 10 MB.

Dacă aveți memorie RAM insuficientă puteți să rămâneți la aplicația din browser, alături de un client light.

cum arata facebook windows 10

Mine for Facebook

Este o aplicație interesantă, o combinație parcă aduce cu cea default numită People. Mesajele însă sunt mai ordonate, nu atât de haotice ca la aplicația proprietară.

Puteți posta, puteti comenta, schimba statusurile și orice doriți cu această aplicație.

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.