De ce să ne jucăm BlackJack de sărbători?

Este perioada sărbătorilor. Știm cu toții că la noi în țară mai toată lumea își ia concedii în perioada aceasta. Așadar, am văzut că sunt foarte multe persoane ce aleg să își petreacă timpul liber așa cum consideră ei mai bine.

De cele mai multe ori, am văzut că mulți preferă să iasă în natură. De fapt și de drept, cred că sunt mai multe tipuri de persoane. Persoane cărora le place să stea în natură, să vadă priveliștea, să se bucure de ea, dar și persoane puțin mai izolate, ce preferă să stea în casă. Sau nu neapărat izolate, ci cei care sunt de generație mai tânără. Aceștia nu mai au gustul zăpezii, nu mai știu să iasă din casă și să se distreze. La ei majoritatea lucrurilor sunt virtuale. Pe un telefon, pe un gadget, pe ceva ce nu este palpabil.

De fapt și de drept, lucrurile astea nu te fac deloc mai comunicativ. Sper ca oamenii să își dea seama de acest lucru.

În perioada sărbătorilor de iarnă am discutat cu mulți și se pare că aceștia s-au hotărât că este ok să se joace pe calculator. Mare mi-a fost mirarea când am auzit persoane că se joacă pe cazinourionline.com.ro.

Se pare că ăsta este noul trend. Să te joci BlackJack Online de Crăciun. Mulți aleg să își dedice suficient de mult timp făcând aceste lucruri. Cred că este ok să te joci atât timp cât o faci cumpătat și nu uițî de sărbătorile de sfârșit de an.

Eu zic că tinerii care au acces la tehnologie să împartă timpul cumpătat de sărbători, să se joace pe cazino, dar să nu uite că și persoanele apropiate sunt importante.

Mai ales cei care au persoane bătrâne, rude care pot să dispară oricând. E ok să împarți timpul și cu acestea.

Apropo de jocurile acestea online e ok să veți o limită în ceea ce jucați. Citeam unele studii și spuneau că e foarte ușor să sari în patima lucrurilor mai puțin ok și să devii dependent de așa ceva.

Ar fi indicat să vezi strategiile și să îți dai seama până unde poți merge fără să îți afectezi viața, stilul de viață și toate cele.

În altă ordine de idei, sper să aveți sărbători fericite și să vă bucurați de tot și de toate.

Sper să ne auzim cu bine în 2018.

PS. Aici aveti ceva chestii interesante despre joc.

Reader Interactions

Comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.