Televizoarele 4k Samsung pot face stream de jocuri?

Sunt atent foarte mult pe tot ceea ce înseamnă televizoare. Sunt abonat la marile companii, încerc să înțeleg știrile, încerc să înțeleg tehnologia. Nu întotdeauna îmi iese. E normal, suntem oameni, mai greșim și noi.

De ceva timp mă chinuiesc să pot să fac stream de jocuri de pe un televizor Samsung. Toată treaba ar trebui să se facă cu ajutorul celor de la steam. Știți bine că au o platformă foarte, foarte tare cu care se pot lăuda că au integrat o sumedenie de jocuri.

Numai eu îmi amintesc că jucam cu succes Dota2, Counter-Strike, dar și alte jocuri foarte, foarte mișto ale vremii.

Se aude, însă, că vor să colaboreze cu cei de la Samsung pentru a putea oferi mai mult de atât. Se pare că vom putea să ne jucăm pe televizor cu ajutorul streaming-ului.

Sigur, pentru asta vom avea de mult mai multă putere pentru telefoanele noastre mobile. Deja, dacă ne uităm atenți, se poate observa că telefoanele încep să fie exact ca un calculator. Poți avea până la 6 GB de RAM, poți face multe lucruri frumoase.

Din ce am înțeles treaba se va face cu o aplicație pentru telefonul mobil și vom putea face streaming mult mai ușor. Mă gândesc că nu va fi mult până când nu se va face una și pentru cazionuri online. Poate ceva listă cu cele românești, unde poți să găsești tot felul de informații, de cum poți să te joci. Habar n-am.

Citeam câteva lucruri despre cum poate face asta cu ajutorul unui xbox. Evident că și pe PS4 se va putea face asta cât de curând.

Tare îmi este că multi care vor să facă acest lucru nu se gândesc că și televizoarele trebuie să fie performante. Și cel mai mult va lipsi timpul de răspuns. Bine, citeam aici că îți trebuie un input lag cât mai ok, ca jocurile să răspundă cât mai bine la comenzi. Practic, comanda pe care o dai în gamepad să ajungă repede la client.

Mi se pare foarte interesant acest lucru și cred că ăsta va fi viitorul. Noi vom sta comozi în pat, vom conecta telefonul și vom face streaming pe televizorul nostru.

Eu cred că va fi mult mai distractiv și mult mai relaxant. Vei sta mult mai bine în canapea, nu stresat, în scaunul de calculator.

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.