Chrome va reduce și mai mult consumul de memorie RAM

Chrome 55 va folosi aproximativ 50% din memoria RAM, comparativ cu versiunea curentă 53. Scopul este de a aduce mai multă fluiditate la navigare.

Google Chrome este un browser mare, optimizat pentru o serie de servicii și funcții. Cu toate acestea, în general consumă prea multă memorie RAM. Toți utilizatorii ar putea dovedi, uneori, Chrome poate încetini computerul iar, prin urmare, să fie extrem de enervant. Pentru a remedia acest lucru, multe eforturi s-au făcut în ultimii ani.

Echipele de lucru care lucrează la browser au anunțat că versiunea viitoare. Chrome 55, programată pentru 6 decembrie va consuma mult mai puțină memorie RAM. Într-adevăr, în conformitate cu testele scrise pe unele site-uri, cum ar fi JavaScript New York Times, YouTube, Reddit, utilizarea memoriei a fost redusă cu 50%, în medie, în comparație cu versiunea curentă 53.

Optimizarea experienței pentru calculatoarele entry-level

Pentru a realiza un astfel de progres, dezvoltatorii s-au folosit de ultima versiune a motorului JavaScript V8. Pentru toți oamenii care folosesc mașini relativ puternice, fluiditatea nu ar trebui să fie flagrantă.

Cu toate acestea, pentru toți utilizatorii de calculator cu memorie RAM puțină, experiența de navigare ar trebui să fie mult mai plăcută. Următorul pas pentru dezvoltatori ar fi optimizarea instrumentul lor pentru produsele la nivel de intrare, care au doar 1GB de RAM sau mai puțin.

Această inițiativă este esențială într-un mediu în care site-urile web și instrumente online încă necesită mai multe resurse. Mai ales că mulți oameni au tendința de a deschide mai multe file simultan și diferite aplicații în același timp, ca și Google Chrome.

Reader Interactions

Comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.