Cerinte de sistem pentru FIFA 2015

Au aparut primele informatii pe internet legate de FIFA 2015. Stiu ca nu mai sunt atat de multe persoane care sa se joace pe calculator, mai ales FIFA, insa mie mi se pare un joc foarte ok. Mai ales daca ne jucam pe internet, multiplayer.

Eu chiar prefer si varianta cu Skype, ca sa comentam fazele si asa mai departe.

Citind pe internet informatii legate de aparitia FIFA 2015, am observat ca deja avem cerinte de sistem pentru FIFA 2015.

Am fost curios sa vad cat de mult se ridica stafeta anul acesta.

Cerinte de sistem FIFA 2015

Comparand cu cerintele de anul trecut, acestea sunt mai mari. Este si normal, se doreste o evolutie, in plus anul acesta vom avea parte de un engine nou, mai complex fata de acela de anul trecut. Cel mai probabil si jocul va ocupa multi mai multi GB pe hardurile noastre.

Observ din poza de mai jos ca cei care folosesc Windows XP nu au nicio sansa sa joace FIFA 15 indiferent de configuratia acestora. Oricum nu stiu cine ar mai folosi in vremurile noastre un sistem de operare vechi de 13 ani de zile.

cerinte de sistem fifa 15Vom avea nevoie de placi video care sa suporte directx 11, dar si un sistem de operare pe 64 de biti. Va fi destul de greu pentru multi, probabil vor exista probleme de incompatibilitate, mai ales daca au sisteme de operare pe 32 de biti. Cred ca vom vedea pe forumuri numai mesaje de genul: „de ce nu imi merge Fifa 2015!?”

In concluzie, cum sunt cerintele de sistem pentru FIFA 2015? Vi se par mari sau decente?! Veti putea juca FIFA 15?

Reader Interactions

Comentarii

  • Yamasha a zis

   Cerintele de sistem sunt destul de mari, dar sigur vor fi persoane care vor face si upgrade la platforma. Oricum, eu sper sa fie un gameplay bun, mult mai bun ca la FIFA 2014…
   Planuiesc si eu sa imi schimb placa video, de mers sigur imi merge si acum, dar vreau si mai bine de atat. 🙂

 1. cristi a zis

  Cum pot sa editez jucatori la fifa 2015 pe play-station 3,ma intereseaza varsta jucatorilor,pentru ca restul am vazut ca functioneaza.va rog frumos cine stie ceva .

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.