Cel mai bun antivirus raportat la noile teste

Piața de antiviruși este un pic într-o umbră. De când Microsoft a decis că trebuie să facă o versiune perfectă pentru jocuri și să introducă Windows Defender ca antivirus build in parcă totul este mai liniștit. Nu neapărat pentru capabilitățile lui, dar… cu un utilizator atent se poate face treabă ok cu ceea ce are „în dotare”.

Nu toată lumea este, însă, de acord cu antivirusul cu care vine Windows 10 sau Windows 8.

Iată și o listă interesantă cu un top de antiviruși, gratuiți, aici. Câteva prețuri pentru antiviruși avem aici.

Cei de la AV test au făcut niște statistici pentru cei mai buni antiviruși pentru Windows 7, Windows 8.1 și Windows 10.

Cel mai bun antivirus pentru Windows 7

Unii îl consideră cel mai stabil sistem de operare, cei cu hardware vechi cred că sunt îndreptățiți, însă cei cu hardware nou trebuie să migreze ca să aibă suport pentru noile lucruri.

În poză se observă că Bitdefender ocupă un loc fruntaș. Eu întotdeauna i-am considerat că sunt mari consumatori de resurse. E posibil ca noile versiuni să fie mai bine optimizate.

Pe locul 2 cei de la MCafee sunt situați. L-am folosit prea puțin, încât să-mi dau cu părerea.

Pe podium, dar pe ultimul loc sunt cei de la Kaspersky. I-am folosit o bună perioadă de timp, chiar mi-au plăcut și am avut o licență de 1 an pentru acest antivirus.

antivirus windows 7

Cel mai bun antivirus pentru Windows 8.1

antivirus-windows10

Windows 8.1 și Windows 10 au antivirusul lor. Îl folosesc din comoditate, dar nu este wow deloc. Am avut câteva buguri și devirusări stângace. Mizez pe faptul că sunt atent și nu mă virusez, nu pe antivirusul celor de la Microsoft.

Cel mai bun antivirus pentru Windows 10

Tu ce antivirus ai? Sau… mai degrabă, mai folosești un antivirus? Crezi că te mai poate proteja așa cum trebuie?

11 comentarii la „Cel mai bun antivirus raportat la noile teste”

 1. Intr-o vreme am avut esset ,kaspersky ,bitdefender ,toate platite am dat bani la greu ,dintre astea cel mai bun mi s-a parut norton ,si la dezinstalare si etc,bitdefenderul, e o mamaliga mi-a blocat pc-ul de multe ori, mi-a mai placut cum se misca avira ,

  Răspunde
 2. AVAST. Utilizez AVAST de 10 ani,si sunt foarte multumit,da consider ca ma protejeaza de unele chestii nesigure cand vine vorba de utilizarea in spatiul online. Posibil in urmatorii ani tot pe AVAST ma voi baza 🙂

  Răspunde
 3. Folosesc licente Kaspersky da cativa ani si observ ca are un Firewall prea usor de strapuns chiar si pentru amaratele site-turi „xxx”.In combinatie cu Comodo se simte o imbunatatire,dar versiunea free e pisaloaga.

  Răspunde
  • Păi un antivirus nu te protejează perfect. Trebuie și utilizatorul să aibă grijă pe ceea ce dă click 🙂

   Răspunde
 4. Am tot folosit Bitdefender pana am vazut ca imi iau bani din cont fara sa ma instiinteze iar cand mi-am innoit licenta mi-au luat bani de 2 ori prin ceva firma avangate. Luau banii pentru 2 antivirusuri bitdefendr si kaspersky.Au tot felul de comisioane ascunse si innoire licenta automata pentru care isi iau banii fara sa mai anunte. Hotie romaneasca. Ce curaj mai am sa folosesc internet banking cu ei in calculator. Dezinstalare si …caut altu. Mai strain

  Răspunde
 5. Folosesc Bitdefender non stop din 2009 si nu am avut nicio problema de niciun fel. Echipa Bitdefender este foarte prompta in ajutor si sfaturi IT, desi unele probleme n-au legatura cu virusii sau programele malware. Nu am simtit nicio incetinire a sistemului sau folosirea resurselor din PC-ul meu, asa cum spun altii despre Bitdefender. Consider subiectiva aceasta parere, deoarece vinovata ar fi configuratia hardware de incetinirea unui PC. Nu cred ca Bitdefender ia bani pentru doua licente sau ca au comisioane ascunse fara sa stie utilizatorul, mai degraba cred ca oferta Bitdefender nu e citita atent, in care se specifica numarul de licente oferite si pentru cate PC-uri.

  Răspunde
 6. Eu folosesc Bitdefender de multi ani si este super tare din mai multe motive: 1. Nu consuma multe resurse. 2. Are modul Auto pilot si isi face singur treaba. 3. Este foarte sigur cand faci plati si navighezi pe internet. 4. Nu iti ia bani pe licente asa cand vor ei, doar iti ia cand ai activat REINOIRE AUTOMATA. 5. Este foarte sigur calculatorul in toate modurile posibile, nimeni iti intra in calculator fara voia ta si cand a fost atacurile pe internet in anul 2016 si 2017, calculatorul meu a fost sigur si fara probleme. Cei de la Bitdefender au trimis email si m-au atentionat.

  Răspunde

Lasă un comentariu