Windows 8.1 RTM va fi lansat in august

Ultimele articole au fost dedicate update-ului pe care l-a realizat Microsoft pentru sistemul de operare Windows 8. Inginerii de la Microsoft incearca sa scoata un produs bun, un produs care sa creasca vanzarile pentru acest sistem de operare.

Nu incerc sa va conving sa treceti pe noul sistem de operare, unora le place si n-ar mai trece pe altul, iar altii nu vor sa auda. Indiferent de cate update-uri s-ar lansa.

Daca versiunea Windows 8.1 Preview a fost lansata recent, iata ca inginerii de la Microsoft nu stau degeaba. Tocmai au anuntat data de lansare pentru Windows 8.1 RTM.

Cand se va lansa Windows 8.1, versiunea finala?

Conform celor de la Microsoft, sistemul de operare Windows 8.1 RTM va fi disponibil in august, fix la un an dupa ce s-a lansat oficial Windows 8.

Sunt curios daca vor mai fi imbunatatiri aduse fata de Windows 8.1 Preview sau se vor lupta sa il optimizeze cat mai bine.

Reader Interactions

Comentarii

 1. Iza Antonia Teodorescu a zis

  În sfârșit, am așteptat o grămadă până la varianta asta.

  Sper să nu mai am tot felul de erori.

  Și vreau butonul Start! :))

  • Yamasha a zis

   E decizia ta. Unii considera ca Windows 8 e mai bun, altii asteapta o noua versiune mai buna. Vom vedea ce se va intampla cand Windows Xp nu va mai avea suport tehnic de la Microsoft.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.