Costurile de Hosting. Ghid de descifrare.

windows 10 se restarteaza fara motiv

Când vine vorba de prețuri, toți avem anumite servicii pentru care am plăti sume mari. Așa cum știm prețul rezonabil pentru un burger, suntem conștienți că pe un filet mignon trebuie să scoatem mai mulți bani din buzunar. Știi zicala ce plătești, aia primești?Aceeași analogie se aplică și hostingului, fie el WordPress hosting, Magento sau Prestashop. Ce înseamnă de fapt cel mai scump hosting și cel mai ieftin hosting ? Unde ar trebui să te incadrezi tu în funcție de ceea ce cauți? Continuă să citești și sperăm că vei afla.

Citește mai mult

Cerințe de sistem mai mari pentru Windows 10 Fall Creators Update

logo windows 10

Tehnologia evoluează. Avem nevoie de oameni care să îmbunătățească tehnologia. Aceasta nu întotdeauna ne oferă ceea ce dorim. Așadar, întâi vine performanța, vin lucrurile noi, iar mai apoi vine optimizarea. Windows 10 are lucruri noi, are îmbunătățiri, se dezvoltă tehnologii noi.

Gândiți-vă că se pune atât de mult preț pe sistemele de gaming, că se dorește streaming, că se dorește a se intra pe piața de realitate virtuală, iar acestea sunt lucruri care consumă. Am putea spune că nu sunt nici produse finisate.

Citește mai mult

Accesează noul File Explorer din Windows 10

Windows 10 începe să fie mainstream. Ușor, ușor, vom vorbi doar despre el și, probabil, îl vom diferenția prin update-uri. E bine că cei de la Microsoft s-au gândit că este bine să elimine update-urile vechi.

Practic, pentru primele versiuni de Windows 10 deja nu se mai acordă suport și te obligă să stai actualizat. În contextul actual mi se pare foarte bine.

Așadar, în Windows 10 Creators Update avem o opțiune de care nu știu mulți.

Citește mai mult