Costurile de Hosting. Ghid de descifrare.

Când vine vorba de prețuri, toți avem anumite servicii pentru care am plăti sume mari. Așa cum știm prețul rezonabil pentru un burger, suntem conștienți că pe un filet mignon trebuie să scoatem mai mulți bani din buzunar. Știi zicala ce plătești, aia primești?Aceeași analogie se aplică și hostingului, fie el WordPress hosting, Magento sau Prestashop. Ce înseamnă de fapt cel mai scump hosting și cel mai ieftin hosting ? Unde ar trebui să te incadrezi tu în funcție de ceea ce cauți? Continuă să citești și sperăm că vei afla.

  1. Costul cel mai scăzut vine cu anumite probleme

Ai ales compania ta de hosting pe criteriul prețului cel mai mic? Ei bine, s-ar putea să afli că acel preț vine la pachet cu problemele lui.Un preț mic poate indica o aglomerare a website-urilor pe un singur server. Un shared server este acela care găzduiește mai multe site-uri simultan. Atunci când prețul este aproximativ 1 Euro/lună, e cazul să te gândești și la posibilele probleme care vor apărea din cauza  unei lățimi de bandă limitate și a altor resurse precum CPU, RAM; I/O, etc.

  1. Customer Support ineficient

O altă problemă care poate apărea în alegerea celor mai ieftine servicii este Customer Support-ul ineficient sau chiar inexistent. Nexloc SRL este una dintre companiile serioase care doresc să combată reputația proastă pe care o au furnizorii de hosting prin instituirea unui sistem de online ticketing și Customer Support 24 ore  pe zi, 7 zile pe săptămână.

Ce să cauți intr-o companie de hosting?

Compatibilitate cu platforma aleasă

Dorești hosting potrivit platformei WordPress, Magento sau Prestashop?  SiteBunker îți oferă planuri customizate atât de găzduire WordPress cât și de Prestashop sau gazduire Magento.

Customer Support 24/7

Este miezul nopții și site-ul tău a căzut? Iți dorești o companie de hosting care să fie acolo când  ai nevoie. SiteBunker s-a gândit deja la asta și a instalat un sistem de ticketing online, valabil 24/7.

Sperăm că te-am convins de faptul că hosting-ul este o investiție importantă și, in acest caz, ieftin nu este egal cu bun. Deși costurile inclină balanța destul de mult, factorul care ar trebui să primeze este calitatea.

Reader Interactions

Comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.