Vom avea Internet Explorer 12 in Windows 10

Se discuta tot mai mult de aparitia Windows 10. Windows 8 nu a fost un sistem de operare prost, dar a fost un intermediar care a facut trecerea spre „unificarea” sistemelor de operare Microsoft. Poate ca s-au inspirat de la cei de la Apple, poate ca au preluat din comunitatea linux, cert este faptul ca Windows 8 nu a prins oamenilor.
Este posibil sa fie si din cauza faptului ca Windows XP a fost mult prea popular, iar cu noile gadgeturi si cu Android, oamenii nu au mai avut nevoie de un calculator performant, ci mai degraba de unul pe care sa poata sa il foloseasca oriunde si in cele mai grele conditii.

Windows 10 va aparea peste o luna, sigur va fi o versiune de test, pentru developeri pe care, daca va fi publica, vom incerca si noi sa o punem la dispozitia voastra si va vom intampina cu cateva tutoriale.

Dupa cum bine stiti, avem 3 mari giganti care ne ofera browsere de internet. Mozilla Firefox, Google Chrome si Internet Explorer. Daca in trecut Internet Explorer era folosit de majoritatea populatiei, evident pentru a instala alte browsere, in momentul de fata Internet Explorer incepe sa prinda teren.

Am ramas uimit cand am testat tableta ASUS Transformer si am observat ca pe interfata cu touchscreen Google Chrome este deficitar, iar Internet Explorer face fata mult mai bine.

internet explorer 12

Nici nu mai pomenesc de faptul ca bateria tine mai mult pe laptop sau pe tableta in momentul in care folosesti Windows + Internet Explorer.

Ca browser de baza folosesc Google Chrome, dar mi se pare mult mai bun Internet Explorer pentru interfata Metro, pentru dispozitivele cu touch. Mi-ar fi placut ca browser-ul sa aiba mult mai multe optiuni, extensii, de ce nu?!

Internet Explorer 12, mai rapid pe Windows 10

Asta spun oamenii de marketing de la Microsoft. Si tind sa cred lucrul asta pentru ca Internet Explorer s-a schimbat mult in ultimii ani. Probabil ca observasera ca cei de la Google ii devanseaza tot mai mult cu browser-ul lor.

Si de ce sa nu recunoastem faptul ca un browser pentru o astfel de companie este cea mai buna unealta pentru statistica utilizatorului, comportamentul lui pe internet. In felul asta isi pot vinde publicitatea cat mai bine targhetata.

Revenind la Windows 10, cei de la Microsoft pregatesc optimizari suplimentare pentru cei care folosesc Internet Explorer+ Windows Defender.

“We work very closely with the Security Essentials/Defender teams to address these issues. IE + SE/Defender will even be a faster browsing experience on Windows.”

Ramane de vazut cat de adevarate vor fi vorbele celor de la Microsoft, daca vor fi imbunatatiri majore sau… marketing!

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.