Mi-am uitat parola la messenger

Una dintre cele mai discutate probleme ale celor care stau pe messenger este urmatoarea „mi-am uitat parola la messenger„. Foarte multi, preocupati de alte lucruri, uita parola de la messenger sau pur si simplu li se sparge parola. In astfel de cazuri e bine sa avem intrebarea care verifica identitatea.

Ce facem cand nu mai stim parola de la messenger si nici intrebarile care verifica identitatea?

Pentru a recupera parola de la messenger si parola de la yahoo mail trebuie sa parcurgem pasii urmatori:
Pasul 1 -intram pe link-ul urmator: ACESTA
Pasul 2 -alegem una din opțiunile Am o problemă cu parola sau Este posibil sa am contul compromis.

Dupa aceea, vi se va cere întrebarea secreta pe care ati facut-o la crearea contului sau pe care ati modificat-o ulterior.

ATENTIE! Trebuie sa introduceti toate datele corecte, altfel nu veti putea primi datele inapoi.

Dacă nu vă ajută puteți să citiți și acest articol. Poate vă ajută.

Obișnuiți-vă să folosiți verificarea pe telefon pentru conturile importante. Dacă vă adăugați numărul de telefon puteți să recuperați foarte ușor datele de acces.

Reader Interactions

Comentarii

 1. ana a zis

  Ati spus in context cum am putea afla parola daca am uitat si intrebarile care verifica identitatea..dar daca urmam pasii ne cere raspunsul la intrebari..deci?

 2. ANA a zis

  Am avut mai de mult un id care nu ii mai stiu parola dupa el miam facut o adersa de fb acum nu mai stiu nici parola la facebook si ca sa pot sa imi recapat parola imi trebuie id stiu toate datele la id dar cand scriu id si imi da si codul acel nu imi permite sa merg mai departe sa ppot sa bag datele va rog mult dak puteti sa ma ajutati trimitetimi si mie un mail pe adresa fetitacareteiubeste13@yahoo.com va-si fi foarte recunoscatoare pt ca am foarte multi prieteni pe acel facebook si nu pos sa mai dau de ei sau cel putin dak ma puteti ajuta sa il blochez va multumesc anticipat

 3. all a zis

  daca am uitat si intrebarile de securitate .dar daca urmam pasii ne cere raspunsul la intrebari..deci? care este rezolvarea ?

 4. larisa a zis

  voiam sa schimb parola, am dat click pe parola uitata, mail ul alternativ este blocat si nu imi amintesc intrebarile de securitate. cu ce ma puteti ajuta? multumesc

 5. gal diana cristina a zis

  si eu am o problema cu id de mess vechinu am intrat pe ea de un 1 de zile as mai putea recupera parola la id vechi gal_diana2000@yahoo.com? e posibil ca dupa un an de zile cei de la yahoo sa-l staerga din baza lor de date ?

  • Yamasha a zis

   Da, s-au sters in iulie, anul trecut, daca tin bine minte s-au sters toate conturile inactive.
   Din pacate nu-l mai poti recupera.

 6. Andrei a zis

  Salut !
  A-si dori sa achizitionez un 1050 Ti ca de la Palit . Este buna sau a-si putea sa aleg ceav si mai bun in acest buge (800lei)
  Multumesc

 7. Nigu a zis

  Salutare cum Recuperez parola la Yahoo am uitat parola iar contul de Facebook îl am pe acest cont și am uitat și parola la Facebook cum pot face

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.