Program de aflat parole pentru Yahoo Messenger

Nu stiu cati dintre voi mai foloseste Yahoo Messenger, pentru ca foarte multi au trecut pe Facebook si folosesc chat-ul de acolo. Unora le place Facebook-ul, unora li se pare invechit, asa cum mi se pare si mie, eu am trecut pe Google Plus, o retea de socializare mult mai interesanta ca Facebook.

Dar nu despre Facebook vreau sa discutam, ci despre Yahoo Messenger. In trecut cautam programe de spart parole pentru Yahoo Messenger, dar va prezentam si cativa pasi pentru cei mai neinitiati, care incercau sa-si recupereze parolele de la messenger.

Program de aflat parole Yahoo Messenger

Am spus „aflat” pentru ca nu este o metoda prin care puteti sa spargeti parole pentru diferite programe, ci incearca sa localizeze in calculator daca s-au salvat anumite parole ale acelui program. In cazul nostru, programul este destinat programelor Yahoo Messenger, Google Talk, dar si ICQ(folosit mai mult la rusi).program de aflat parole,keylogger

De unde descarc Messenger Key?

Messenger Key se poate descarca de pe link-ul urmator:

download Messenger Key
Acesta este compatibil cu toate sistemele de operare pe Windows: XP,7,8.
PS Daca cel care a folosit inainte Yahoo Messenger nu a bifat optiunea „Remember Password” nu vom avea cum sa aflam parola contului.

Sa nu intelegeti ca este un keylogger, este doar un program care verifica prin fisierele din calculator de parole. Atat.

Reader Interactions

Comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.