The Sims 5 – Cateva zvonuri despre lansare

In ciuda tututror zvonurilor care au circulat in ultima vreme, se pare ca The Sims 5 nu va fi lansat in curand. Pentru mai mult de un an, fanii si site-urile de stiri au speculat ca EA lucreaza la urmatoarea transa din serie.

Cu toate acestea, faptele au aratat ca daca chiar s-ar lucra la ea nu exista nici un motiv de a obtine vre-o informatiie importanata referitoare la joc, deoarece nu va fi lansat in curand.

Unul dintre motivele pentru care nu ar trebui sa aveti sperante in ceea ce priveste viitorul jocului, este faptul ca ar trebui sa luati in considerare modelul de eliberare pe parcursul ultimilor ani.

Maxis, producatorul, executa intotdeuna o perioada de 5 ani pentru a trece intre jocuri. Ca atare, The Sims 4 a fost lansat in 2014, deci este sigur sa se presupuna ca ne vom bucura de The Sims 5 in 2019, in cazul in care va fi vreodata eliberat.

Sims-image-2

Un alt motiv ar putea fi faptul ca Thes Sims 4 nu a fost un astfel de mare succes atunci cand vine vorba de raspunsul si vanzarile consumatorului. Daca bifati scorul de la Gamespot veti vedea ca are numai 6 din 10, in timp ce Metacritic a adunat 70 din 100, comparativ cu The Sims 3, predecesorul sau, acest lucru este destul de mic.

Fanii adevarati si-ar putea aminti ca Maxis a declarat ca The Sims 5 va fi dezvoltat numai daca The Sims 4 va avea un succes decent. Cu toate acestea, aceasta declaratie a fost data de mai mult de un an in urma si probabil s-au schimbat lucrurile intre timp.

Dupa cum se pare nimic nu poate tine fanii inapoi de la speranta de a pune mana pe un alt joc din seria ”The Sims” cat mai curand posibil.

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.