Program de redimensionat imagini

Daca pana acum v-am prezentat numai si numai programe prin care puteati manipula pozele dupa bunul plac, astazi o sa va prezint un program de redimensionat imagini, adica modifica dimensiunea si marimea pozei. De exemplu, daca avem o poza de 1600×1200, putem s-o modificam foarte repede in 800×600. Automat, acestei poze ii va scadea si marimea(numarul de pixeli mult mai mic).

FreeSizer este un program de miscorat poze foarte util, dupa parerea mea, pentru ca ne ajuta sa redimensionat foarte multe poze intr-un timp foarte scurt de timp. In plus, vom avea informatii foarte multe despre poze.

Mi s-a parut interesant interesant faptul ca exista cateva profile prestabilite, adica foarte usor vom putea sa redimensionam poze pentru Facebook sau pentru avatare la Messenger, de ce nu?!program de redimensionat imaginiPentru a seta dimensiunea la Custom ne ducem în tab-ul Settings de unde putem seta dimensiunea preferată pe care o dorim atunci când selectăm pe Custom-ul din imaginea de mai sus.

Acest program este disponibil pe urmatoarele versiuni: Windows XP, Windows Vista, Windows 7 si Windows 8, chiar și Windows 10.

De unde descarc FreeSizer?

FreeSizer se poate descarca de pe link-ul urmator:

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.