Program pentru facut filmulete din poze

Ma uit pe Youtube si vad foarte multe filmulete nemontate, fara nicio treaba, puse doar sa fie. Inteleg ca sunt foarte multi oameni neexperimentati, dar sunt atat de multe programe de facut filmulete din poze incat cred ca sunt cel putin incompetenti.

E foarte usor sa folosesti un program care te ajuta sa faci asta. Mai multi, iti da mura in gura.

Vreau sa va arat programul Slideshow Creator, o aplicatie gratuita cu care puteti sa faceti rapid si simplu filmulete din imagini, chiar si sa puneti muzica pe fundal la poze.

Daca doriti si sunteti creativi, aveti chiar si optiuni pentru a adauga diverse efecte.

Asa cum ziceam, trebuie sa fii incapabil ca sa nu reusesti sa folosesti programul, mai ales ca este disponibil si in limba romana. Chiar daca sunteti incepatori in a folosi programe de acest gen, trebuie sa va descurcati!

Ce formate suporta programul de facut filmulete din poze?

program de facut filmulete din colajeSlideShow Creator suporta mai multe tipuri de fotografii. Formate precum JPEG, JPG, BMP, ICO, EMF si WMF sunt acceptate pentru a realiza colaje interesante.

Cum utilizez SlideShow Creator?

Dupa cum vedeti si in poza de mai sus, interfata programului este prietenoasa. Avem impartit totul in taburi, primul fiind numit Fotografii, al doilea pentru adaugat fisiere audio sau chiar pentru tranzitii.

Daca vrem sa adaugam imagini, nu trebuie decat sa folosim functia Drag & Drop si sa le „tragem” in caseta in care scrie „trage ceva aici”.filmulete din imagini

Dupa ce am terminat de adaugat fotografii, de facut tranzitii, de editat filmulete, pentru a da export la filmulet trebuie sa selectam „Fa fisier video”. Am observat in program o greseala, care probabil la urmatorul upgrade va fi corectata si anume ca 720×576 este format 4:3, Din cate stiu eu este format 16:9 SD.In fine, mai putin important este acest aspect. Voi va trebui sa exportati fisierul dupa bunul plac si anume daca doriti sa-l faceti pentru TV, dati 720×576, daca doriti sa-l faceti HD puteti sa alegeti una din optiunile pe 720i sau 1080i.

filmulete din poze

De unde descarc programul defacut filmulete, colaje din poze?

Programul se poate descarca si instala de pe link-ul urmator:

Download Slideshow Creator

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.