Primele detalii despre FIFA 2016

FIFA 2016 nu a apărut încă, dar mulți s-au plictisit deja de FIFA 2015 și încearcă să caute informații despre noul joc al celor de la EA Sports. FIFA 15 a fost chiar un joc bun, un joc care a avut atât grafică, dar și gameplay. Despre asta am scris încă de la lansare și de la apariția jocului demo.

2016 trebuie să fie mai bun ca 2015, chiar dacă la noi nu mai este atât de popular ca în trecut pentru că nu se mai găsește atât de ușor pe torrent, atât de ușor în lumea mai puțin plătitoare de jocuri.

Însă cei care au cumpărat jocul au observat că au dat banii pe un joc de calitate.

Ținând cont de faptul că anul acesta s-au anunțat lansări hardware importante precum tehnologia 4k, dar și plăci video de top atât pentru laptop, cât și pentru desktop. Totuși, nu vă așteptați ca FIFA16 să suporte rezoluție 4k pentru că primul joc se anunță abia în decembrie.stadion fifa 2016

Ce se va îmbunătăți în FIFA 16?

Comunitatea a vorbit și oamenii doresc mult mai mult de la noul FIFA. Lucrurile ce s-au discutat sunt următoarele:

  • grafica mai buna pentru jucători și stadioane
  • portarii mai inteligenți față de cei de la FIFA 15
  • rezolvate bugurile din online, downtime-urile serverelor EA și nu numai
  • implementarea carierei online
  • modificări majore pentru Ultimate Team

Pe hârtie totul arată bine, mereu se anunță că se îmbunătățește grafica, dar prea puține lucruri se întâmplă cu adevărat. Colegii de la PES au rămas în urmă cu gameplay-ul, dar grafica lor este mai realistă. Poate că dacă ar mixa un pic cele două jocuri ar fi mult mai bine.

Echipe românești în FIFA 2016?

FIFA-2016Oricât ne-am dori asta eu nu cred că se va întâmpla prea curând. Campionatul României este dezastruos, este un haos total, iar nimeni nu știe mai nimic. În plus, prea puțini cumpără jocul original. De ce ar avea ei motive să ne ofere liga 1? Nu e vorba de marketing și la ei?

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.