Panda Cloud Antivirus 2.0 compatibil cu Windows 8

Este normal ca toata lumea sa treaca pe noul sistem de operare de la Windows. Unii chiar folosesc trecerea asta pentru a-si lansa primii serviciul si, in felul acesta obtin ceva mai multa popularitate.
Tin minte ca asa am facut si eu cu Windows 7 Manager, atunci cand a aparut.
Astazi vom vorbi despre antivirusi in Windows 8. Chiar daca in noul sistem de operare avem integrat un antivirus care isi face update zilnic si anume Microsoft Security Essentials, multi nu vor sa foloseasca suita de la Microsoft.
Asadar, va voi prezenta o alternativa la acel antivirus. Vorbim de Panda Cloud Antivirus 2.0 acesta tocmai a fost lansat si este compatibil 100% cu Windows 8.

Noua versiune de Panda Antivirus promite un impact mult mai redus asupra performantelor calculatorului, se stia ca acesta era un consumator destul de mare de resurse.
Observam foarte multe schimbari de interfata, dar si rezultatele excelente pentru detectarea de malware.

De unde descarc Panda Cloud Antivirus Free?

Il puteti descarca de pe link-ul urmator:

download Panda Cloud Antivirus Free

Chiar daca este un antivirus care „trage” in jos calculatorul, chit ca in versiunea aceasta s-a mai umblat la performante, eu il consider cel mai bun antivirus de pe piata daca vorbim de detectarea de virusi.
Eu v-am prezentat varianta FREE a antivirusului. Daca doriti totusi sa faceti upgrade la versiunea PRO, desi eu nu cred ca este necesar, puteti sa achizitionati o licenta cu 29.99 EURO pentru un an.

Reader Interactions

Comentarii

    • Windows 8 a zis

      Cred ca nu ai citit deloc articolul. Chiar am precizat ca are MSE sau mai nou Windows Defender, care e fix acelasi lucru.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.