Noi lucruri în android 6?

Se tot discută despre noul sistem de operare al celor de la Google. Dacă nu v-ați dat seama, încă, este vorba despre android M. O prescurtare despre care, încă, nu știm foarte multe. Cert este faptul că este urmașul lui Lollipop.

Toată lumea se întreabă ce este nou în noul sistem de operare. Din punctul meu de vedere prea puține lucruri sunt noi, prea puține lucruri îmbunătățite.

De ce spun asta?

Pentru că nu pare nimic schimbat, poate doar relansări și lucruri la suprafață. Cel puțin, eu așa le văd momentan.

Lucruri noi disponibile în android Mandroid

Îmbunătățirea bateriei

Aud acest lucru de prea mult timp încât am ajuns imun la asta. De fapt și de drept tehnologia stă pe loc, chimia nu este ușoară, nu se descoperă lucruri atât de rapid.

Singurul lucru notabil ar fi faptul că bateriile au început să se încarce mult mai repede datorită unui voltaj și un amperaj mai mare pe încărcător. Eu zic că durata de viață a bateriei va fi mai mică. Oricum ar fi: tehnologia evoluează. Trebuie.

Așadar, ei probabil că vor optimiza un pic aplicațiile pentru a consuma mai puține resurse.

Schimbări de design

Folosesc android 5. Îmi place cum arată. Nu pot spune că este o versiune perfectă. Eu întotdeauna am preferat ca update-urile să vină, să îmbunătățească aspectul telefonului. Folosesc de prin noiembrie 2014 Lollipop și oarecum a intervenit o monotonie. Nu ar fi rău să se mai îmbunătățească ceva.

Sistem de plăți îmbunătățit

La noi abia se plătește cu cardul. Chiar și cei de la ING au încercat marea cu sarea cu cardurile contactless. N-a prins și nici nu cred că va prinde în perioada următoare. Oamenii încă sunt sceptici. Avem NFC-ul care nu este folosit mai deloc.

Integrare mai bună cu alte aplicații

Fie că vorbim despre aplicațiile proprietare precum Google Chrome sau Google Now ori despre cele auxiliare precum WhatsApp, cei de la Google încearcă să îmbunătățească un pic lucrurile. Integrarea va fi mult mai bună: de exemplu dacă cineva te invită la un restaurant pe WhatsApp, Google Now îți va oferi sugestii din apropierea acelui local.

USB Type-C

Se va vorbi mult despre acest nou port. El va fi responsabil de încărcarea mult mai rapidă a bateriei telefonului. Se pare că acesta se va încărca în aproximativ o oră.

Aici aș aminti și faptul că se va îmbunătăți funcția de stand by denumită, mai nou, Doze mode.

Sper ca noul sistem de operare să fie stabil, să nu ne facă să achiziționăm telefoane tot mai scumpe, cu specificații tot mai mari.

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.