Merită să îți iei un televizor inteligent?

Hai să interacționăm un pic și să ne gândim la situația din zilele noastre. Este tot mai puțin conținut util în România. Pe televiziunile naționale sunt tot felul de tâmpenii care mai de care, mai idioate.

Mi se par atât de idioate emisiunile din timpul zilei, în care sunt prezenți tot felul de oameni ce n-au ce face acasă și vin să se porcească la televizor, nu acasă.

Din punctul ăsta de vedere televiziunea a pierdut o mare masă de oameni care erau fascinați de televiziune. Dacă nu se va maturiza piață nimeni nu va mai dori să apară la televizor.

Revenind la subiectul din articol eu cred că televizoarele inteligente sunt ok, dar pot fi suplinite cu ceva adaptoare ce îșî fac treaba mult mai bine.

Chinezii, dar și Google au deschis cutia pandorei.

De exemplu, poți transforma un televizor foarte ieftin într-unul inteligent foarte simplu, cu un buget mic, de câteva sute de lei.

Sunt mai multe soluții:

  • Chromecast – ce te ajută să faci totul ok, să fie controlabil de pe telefonul mobil. Sigur, pentru asta ai nevoie de un telefon inteligent, cu android
  • miniPC-uri – conectarea se face prin HDMI și poți face rapid, un calculator dintr-un televizor.

Sunt mai multe variante de miniPC-uri. Unele sunt cu 2 GB de RAM și Intel Atom, altele sunt mai pretențioase un pic. Totul este să existe buget pentru așa ceva. Dacă nu, varianta ChromeCast este mai indicată.

Sigur, dacă nu îți plac adaptoarele, dacă nu vrei să ai de furcă cu televizorul poți merge pe o variantă oficială, să îți iei un televizor cu funcții smart.

În 2019 văd că au început să fie din ce în ce mai multe discuții pentru televizoarele inteligente. Se vor a fi mai îmbunătățite de atât, se dorește a le adăuga și funcții de voce. Practic, vom avea integrat atât Google Assistant cât și Alexa în viitoarele generații de televizoare.

Așadar, vom putea vorbi cu televizoarele așa cum discutăm și cu telefoanele inteligente. Pare interesant, nu?

Reader Interactions

Comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.