MacBook Pro 2016 – Data lansarii si cateva zvonuri

Este oficial, Macbook Pro 2016 de la Apple va fi lansat undeva aprope de sfarsitul acestui an. Va fi un adevarat dispozitiv adaptat cerintelor pietei, cu toate noile caracteristici introduse si o schimbare consistenta in design. In curs de pregatire pentru aceste eveniment mare, modelul precedent tocmai a primit o reducere de 300 $ discount.

Acest lucru arat ca toti comercianti sunt dornici sa goleasca stocurile lor pentru a face loc pentru urmatorul notebook.  Pe Ebay puteti vedea ca MacBook Pro 2016 de 13.3 inch costa 799,99 $, fiind taiat de la 1.099 $.

Discount-ul este bievenit, mai ales daca va ganditi la faptul ca este un notebook care lucreaza cu un procesor Intel Core i5 si 4GB de memorie RAM, daca-l cumperi vrei primi de asemenea 1 an garantie la Apple.

macbook-pro-1024x679

Recent am primit vesetea ca viitorul Macbook nu va fi lansat impreuna cu dispozitivele iPhone 7 si iPhone 7 Plus, care sunt planificate in luna septembrie.

Cu toate acestea, exista o alta posibilitate, ca societatea sa detina eliberarea de notebook-uri dupa lansarea celor doua telefoane.Despre acesta se spune ca ar avea o banda OLED, care ar inlocui tastele functionale normale.

Similar cu caracteristicile de iPhone si iPad acesta ar trebui sa includa un scanner de amprente plasat pe butonul de alimentare. De asemnea, Apple va extinde trackpad-ul pentru o utilitate mai buna fata de Macbook-ul precedent.

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.