Lista gamepad-uri compatibile FIFA 2014

FIFA evolueaza. De curand, am reinceput si eu sa ma joc FIFA 2013, chiar am facut upgrade la ultima versiune de echipamente si transferuri. Nu mai am timpul de alta data, dar mai joc din cand in cand. Ma joc de la tastatura, asa m-am invatat cu jocul, chiar daca am avut cateva gamepaduri. Nu erau gamepad-uri de top, dar am reusit sa ma joc mai mereu.

In FIFA 2014 se pare ca se vor introduce noi scheme, nu s-a anuntat inca daca va fi introdus vreun buton nou, dar trebuie sa ne asteptam si la asta.

Pentru cei curiosi, am facut un mic research si am realizat o lista cu gamepaduri compatibile cu FIFA 2014.

Cel mai bun gamepad pentru FIFA 2014?

Nu cred ca exista cel mai bun, exista cel cu care esti tu obisnuit, cu care faci cele mai bune driblinguri, cu care pasezi cel mai bine. Conteaza ca butoanele sa fie la indemana, iar tu sa te simti bine jucand cu el. Cam asta ar fi cel mai bun, dupa parerea mea.

Ce gamepad recomandati pentru FIFA 2014?

Mai jos aveti un mini tabel cu gamepadurile compatibile cu FIFA 2014. Unele dintre ele chiar merg si pe Pro Soccer Evolution, dar…nu avem treaba cu ei, nu?

Reader Interactions

Comentarii

  1. jon a zis

    Salutare , am o intrebare legat de Fifa 2014 -cum fac sa-mi pot vedea gamepadul in control seting , nu am reusit decat sa joc in Carera Mode , am vazut cateva tutoriale dar nam inteles mare lucru , eu am si fifa 2012 acolo se putea , as putea folosi setarile de acolo??? am nevoie de explicati mai in detali adica exact ce trebuie sa copiez si unde trebuie sa le descarc. .

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.