Cum aleg cel mai bun hoverboard

Am fost interesat să aleg cel mai bun hoverboard. Interesant este faptul că acesta este unul dintre gadgeturile care au apărut de puțini ani.

De fapt și de drept, este o adaptare tehnologică pentru ceea ce a fost în trecut skateboard-ul. Practic, s-au adus tehnologii noi și s-a adaptat la conexiunile din zilele noastre.

Unii ar spune chiar că este una dintre cele mai utile mijloace de transport. Este și acesta un punct de vedere, mai ales că foarte multe mall-uri folosesc așa ceva pentru angajații care trebuie să se deplaseze mult. Chiar, dacă nu mă înșel, le folosesc și în unele hypermarket-uri.

3 hoverboard-uri bune pentru tine

Uite 3 modele ce mi se par tare interesante:

FreeWheel JUNIOR
 • autonomie 20 km
 • maxim 100 kg
FreeWheel Complete
 • autonomie 20 km
 • maxim 120 kg
Serioux Hoverboard KW8BK
 • autonomie 20 km
 • maxim 120 kg

Cât despre partea financiară, hoverboard-urile nu sunt deloc ieftine. Bine, dacă le comparăm cu un iPhone, nu cred că ajungem la un consens. Sigur, cei mai puțin fricoși de legislație și de faptul că au șanse să se lupte cu serviciile de garanție internațională(nu știu dacă există și pentru acestea) pot achiziționa un hoverboard din China.

Nu este chiar metoda sigură pentru că te poți trezi cu altceva decât cu produsul dorit.

Viteza de deplasare

Așa cum vedeți la modelele de mai sus recomandate de mine am pus accentul pe viteza de deplasare. E foarte importantă pentru că aceasta este unul dintre criteriile de departajare. În funcție de acest lucru putem să clasificăm hoverboard-urile.

Un astfel de dispozitiv ajunge undeva la 20 de km pe oră. Cele mai multe dintre ele sunt limitate la 12 km/h. Este suficient pentru copii o astfel de viteză. Dacă doriți să luați ceva pentru adulți va trebui să alegeți ceva cu 16-18 km/h.

Probabil ați spune că este ok să fie viteza mai mare. Totuși, sunt reglementări ce nu vă lasă să folosiți așa ceva fără a avea un permis.

Autonomia bateriei

Specificațiile multor astfel de dispozitive sunt ușor optimiste. Asta pentru că ei le testează în condiții ideale. Dar intervin foarte multe forțe pe parcurs de care nu putem să ținem cont, atunci când facem niște teste. Așadar, dacă aveți o greutate mai mare automat se va transfera o forță nouă spre hoverboard. În felul ăsta autonomia va scădea. La fel se va întâmpla și în momentul în care vântul va bate din față. E normal ca autonomia să scadă.

Sigur, mulți își vor pune întrebări referitoare la cum trebuie să încarci un hoverboard, dar adevărul este că nu trebuie să vă intereseze lucrul ăsta. La modul că sunt deja tehnologii din ce în ce mai ok bazate pe litiu și nu trebuie să vă mai faceți griji. Oricum ar fi, trebuie să ne gândim că e consumabilă și, la un moment dat, va scădea autonomia.

Greutatea maximă și minimă admisă

Trebuie să luăm în considerare și lucrurile acestea. Avem un minim de 30 de kg și un maxim de 140 de kg.

Așadar, avem următoarele:

 • cele de 6.5′ susțin maxim 120 de kg
 • cele de 10′ susțin maxim 130 de kg
 • cele Hummer susțin un maxim de 140 de kg

Reader Interactions

Comentarii

 1. Bobo a zis

  Din ce in ce mai usoare de folosit hoverboard-urile… o sa ajunga si un caine sa poata sa utilizeze un FreeWheel d-ala :))

  • Yamasha a zis

   Ce bluescreen să ai la un hoverboard? Trollezi? Au ajuns din ce în ce mai bune… cu autonomie a bateriei tot mai mare.

 2. Marian a zis

  Salut,îmi cer scuze daca postez unde nu trebuie…..Am și eu un hoverboard freewheel F1 complete.Functioneaza perfect,tine mult bateria,dar ieri,undeva pe la 4 km parcurși,in timp ce mergeam pe el s-ar oprit brusc,eu căzând de pe el.In manualul lui de instrucțiuni scrie că are protecție la suprasolicitarea motoarelor,dar eu mergeam pe drum drept/plan cu el.Cu ceva timp in urma am urcat cu el mai multe dealuri de proba și nu s-a oprit niciodată.L-am recalibrat,voi revenii cu un răspuns după ce vad daca mai se oprește din senin.Vreau să-mi spuneți dacă ați întâlnit/pățit chestia asta și dacă da ce-i de făcut? Mulțumesc și o zi buna tuturor!!

  • Yamasha a zis

   Din păcate, nu. Chiar sunt curios să văd dacă s-a mai întâmplat ceva între timp, dacă s-au rezolvat problemele.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.