Mi-am luat ghiozdan de pe Trendhim

Am făcut o serie de articole în trecut despre magazinele online. Am lăsat un pic pe planul 2 ideea, dar cred că este ok să vorbim despre experiențele cu magazinele de la care comandăm.

Magazinele mari nu sunt întotdeauna cele recomandate, dacă ne gândim la ce mașinărie de oameni trebuie să pună la dispoziție pentru a ține site-urile pe picioare, cât de mulți oameni pe marketing, prin depozite și nu numai . Cu cât te extinzi mai mult, cu atât ai costuri mai mari.

Citește mai mult

Cum comand din China telefoane fără a plăti taxe?

Citeam articolul ăsta privind comenzile din China. E noaptea minții ce fac guvernanții noștri. Cred că fac reuniuni ca noi să plătim cât mai multe taxe.

În fine, cert este că este scump să comanzi din China. Chiar dacă zice că transportul este gratuit sau mai știu eu ce, de fapt și de drept, tu când ajungi în țară vei observa o grămadă de probleme.

Citește mai mult

3 cele mai frumoase termostate de cameră

De-a lungul timpului ne-am intersectat cu foarte multe centrale termice. Acestea au avut, întotdeauna, un punct comun: termostatul.

De acolo ne-a venit ideea articolului acesta și o să vă prezentăm cele mai frumoase 5 modele de termostate de cameră. Este extrem de util și eficient să avem un termostat în cameră pentru a reduce costurile cu încălzirea.

Citește mai mult