Half-Life 3 va fi lansat in anul 2018

Mulți jucători și iubitorii de SF anticipează acum anunțurile oficiale de la Valve pentru următoarea tranșă din franciza Half-Life. Din păcate, așteptarea a fost zadarnică până acum, deoarece dezvoltatorul nu a lansat nimic.

Cel mai recent zvon anunță faptul că Half-Life 3 ar dispune de o bază Kraken subacvatică. Rapoartele au arătat că includerea sa în următorul joc va deschide o gamă largă de posibilități pentru fanii seriei.

2492073-hl3new1

În plus, se pare că jucătorii vor fi în măsură să exploreze apele adânci, cu ajutorul unui submarin. Acest lucru va fi posibil, deoarece baza Kraken va fi găsită sub apă. O altă caracteristică inclusă în viitorul joc este suportul pentru realitatea virtuală. Acest lucru ar veni in mod natural, din moment ce multe jocuri deja au trecut la această dimensiune sau au versiune pentru acest tip de jocuri de noroc.

half-life-3-630x355

De fapt, Valve a sigilat recent un parteneriat cu HTC și a lansat un set de căști pentru acest lucru, numit HTC Vive. În ceea ce priveste data de lansare pentru producția viitoare, nu există nici o informație oficială cu privire la acest subiect. Mulți fani tind să creadă că acesta va fi lansat în 2018, și își bazează credința pe faptul că Half-Life va fi în vârstă de 20 de ani în acel an.

Chiar și așa, totul ar trebui să fie luat cu un bob de sare, deoarece mulți au încercat să prezică ceea ce Valve va face în continuare, dar nu au reușit. Cel mai sigur lucru de făcut este să se aștepte următoarele informații oficiale care vor fi eliberate și să sperăm că va fi exact ceea ce ne dorim sau avem nevoie.

Reader Interactions

Comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.