Noul serviciul de mesagerie Google Allo a fost lansat in Romania

Ai putea face mai mult de un chat cu prietenii de pe WhatsApp, Facebook Messenger, Twitter, WeChat sau Hangout? Bucura-te! Google Allo este acum disponibil în Play Store.

 După cum a ghicit Evleaks la începutul acestei săptămâni, Google a lansat oficial noul său serviciu de mesagerie, Google Allo. Aceasta este a doua cerere de chat trimisă la Google IO de către gigantul de căutare, împreună cu Google Duo, concurentul FaceTime lansat în aceasta vară.

allo-duo-messenger-hangouts

În această dimineață, pe blog-ul său oficial, Google a anunțat disponibilitatea Google Allo pe Magazin Play pentru Android și App Store pentru iOS. Aplicația este încă în curs de implementare, iar unele mu sunt încă disponibile pe Play Store, dar un apk a fost deja distribuit pe site-ul APKMirror.

Înregistrare: SMS-uri și cont Google

Odată ce aplicația este descărcată și instalată, înregistrarea de serviciu este destul de simplă. Mai întâi trebuie să introduceți numărul de telefon și apoi să-l confirmaț cu un cod trimis prin SMS.

Apoi, Google Allo declanșează camera pentru a solicita un selfie, dar puteți sări peste acest pas sau să alegeți o imagine stocată pe dispozitiv. După finalizarea înregistrării, ajungeți în meniul principal al aplicației care ne încurajează să invităm lista noastră de contacte să se alăture serviciului prin trimiterea unui SMS, sau pentru a începe o conversație cu Google Assistant, înlocuind Google Now.

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.