Friday the 13th – un joc horror asemanator cu Dead by Daylight

„Friday the 13th” poate fi considerat ca fiind cel mai bun joc pentru cei care doresc cu adevărat să experimenteze fiorul și groaza în timp ce se joacă. Jocul va arăta ca un măcel oribil purtat de Jason Voorhees (criminalul), care este si personajul principal al jocului.

Dezvoltatorul jocului, Gun Media a declarat că nu are nici un plan de minimizare sau de limitare a scenelor extreme pentru viitorul joc. Un trailer a fost lansat recent, care a fost descris ca fiind foarte brutal și extrem de dureros la PAX West.

Potrivit lui Gamespot, viitorul joc „Friday the 13th” va fi un joc multiplayer, în care jucătorii pot alege între personajul principal, Jason Voorhees sau pot juca ca supraviețuitori în rulote. Scene de crimă îngrozitoare s-au arătat în rulotă, cum ar fi arderea de oameni într-un cămin, zdrobirea capetelor și tăierea lor cu macele.

Tom Savini a contribuit ca producător executiv al jocului „Friday the 13th”, el a făcut un efort uriaș în crearea acestui joc pentru fanii săi, care se vor bucura cu siguranță. El este, de asemenea, un mare ajutor în dezvoltarea cinematografiei jocului și dezvoltarea de tehnici de ucidere în stadiu de supraviețuire.

Potrivit lui iTech, dezvoltatorul Gun Media poate include, eventual, un mod singleplayer pentru joc și jucători, care pot fi în măsură să aleagă ce rol vor juca în joc.”Friday the 13th” este declarat a fi lansat în luna octombrie și va fi disponibil pe PS4, PC și Xbox One.

Reader Interactions

Comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.