Cum ne logam automat in Windows 8 sau Windows 10

Se intampla de multe ori sa punem parole la sistemul de operare. Eu am parola la Windows pentru ca am nevoie de user cu parola ca sa pot face share de fisiere intre calculatoare. E cam nasoala treaba, dar astea sunt Windows 7 si 8 sau chiar Windows 10.

Vrand, nevrand a trebuit sa-mi pun parola la calculator. Eu chiar nu am probleme cu fisierele, pot umbla cei apropiati pe el asa ca mi-a trebuit ceva automatizat ca sa pot sa ma loghez in liniste pe calculator.

Cum ma pot loga automat fara a introduce parola de fiecare data?

Cu putina atentie in randurile de mai jos vom reusi sa ne autentificam in Windows fara parola.

Trebuie sa deschidem RUN prin combinatia de taste Windows+X sau Windows+R, apoi vom scrie in caseta netplwiz.ruleaza-administrator-windows8-run

Dupa ce dam Enter sau OK vedem ca tocmai s-a deschis o fereasta. Arata exact ca cea de mai jos.

logheaza-te-automat-in-windows8

Asa cum deja se observa gasim toate conturile din Windows. Prestabilit, Windows-ul are optiunea „Users must enter a user name and password to use this computer.” activata. Daca vrem sa se logheze automat, trebuie sa debifam aceasta optiune, exact cum am facut eu in poza de mai sus. In momentul in care debifati, va aparea o casuta in care va trebui sa introduceti parola de la contul de utilizator.

Dupa ce veti da ok si apoi veti da restart la calculator, nu va mai intreaba nimeni nimic, logarea se va face automat. In cazul nostru, se va deschide interfata Metro. In schimb, daca aveti activata functia de hibernare, la revenirea din functie o sa va ceara parola.

Reader Interactions

Comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.