Configurație de calculator decentă pentru FIFA 2020

FIFA 2020 s-a lansat. L-am jucat și eu, este un super joc, iar cerințele sunt destul de mici.

Totuși, chiar dacă sunt mici, nu chiar toată lumea se poate juca eficient FIFA 2020. Mai ales cei care au jocul original și doresc să joace online.

Cum se știe, la noi, internetul este ieftin și bun, așa că, de cele mai multe ori, problemele sunt din cauza configurației calculatorului.

Eu am jucat FIFA 2020 de pe Windows 10 chiar dacă aici zice că nu funcționează la fel de bine ca pe Windows 8.1. Mi-am asumat riscul și am câștigat. Sigur, varianta DEMO n-o pot juca în full screen, dar nu este asta o problemă, nu mă deranjează.

Introducerea a fost mare, dar articolul era despre altceva și anume: configurație decentă pentru a juca FIFA 2020 fără probleme.

Ce calculator să îmi iau ca să pot juca FIFA 20 cum trebuie?!

În funcție de buget se pot alege câteva configurații interesante. Eu m-am oprit la una pe care puteți să o adaptați ușor, să faceți upgrade în momentul în care doriți.

Sigur că puteți pune o sursă mai puternică, sigur că se poate adăuga o placă video mai puternică sau un procesor mai capabil. Eu am ales ceva light, ceva bun pentru toată lumea.

Reader Interactions

Comentarii

  1. Ionutzu55 a zis

    Si eu am 6 gb ram, r7 250x si intel pentrium G 3420 si imi merge foarte bine fifa 16 🙂 15 mi-a mers extrem de prost si nu stiu de ce 🙁

  2. Ionut a zis

    Merge fifa 16 pe urmatoarea configuratie?
    Tip procesor:Intel® CoreTM i7Model procesor:3537UNumar nuclee:2Tehnologie procesor:22 nmFrecventa procesor:2000 MHzArhitectura:Ivy bridgeCache:4096 KBTurbo Boost pana la:3100 MHzProducator procesor:IntelProcesor grafic integrat:Intel HD Graphics 4000 Capacitate memorie RAM:4 GBTip memorie:DDR3Placa Video
    Tip memorie video:DedicataCapacitate memorie video:1024 MBTip memorie:DDR3Producator chipset video:NVIDIASeria:GeForceModel:GT 710M

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.