Cel mai bun browser pentru Windows 8

E greu sa spunem care este cel mai bun browser pentru Windows 8. Eu folosesc acest sistem de operare inca din noiembrie 2011, de la versiunea Developer Preview. In tot acest timp am avut ocazia sa testez mai toate browserele, fie ele cunoscute, fie necunoscute, mai exact cele din lista aceasta. Între timp am renunțat la Windows 8.1 și am trecut pe Windows 10. Altă mâncare de pește.

Ca si pe Windows 7, eu raman fanul browserului Google Chrome. De altfel, a fost primul dupa Internet Explorer care s-a updatat la versiune pentru interfata Metro.

Sigur, si browserul Firefox a anuntat acest lucru, dar inca se mai lucreaza la versiunea Metro. A fost abandonat proiectul de când Windows 10 s-a lansat. Între timp am făcut comparație între browsere și pentru Windows 10. Cred că ar fi interesant articolul ăsta.

Google Chrome nu este un browser perfect, dar fata de celelalte a inceput sa evolueze tot mai mult. Opera nu mai tine pasul cu evolutia, Firefox parca nu mai revolutioneaza nimic, asa ca browserul celor de la Google mi se pare cel mai bun browser pentru Windows 8.

Daca vorbim de HTML5, s-au facut foarte multe teste prin care se vede clar ca browserul de la Google face diferenta.

Parerea mea este ca este unul dintre cele mai rapide browsere la momentul actual. Mai sunt si cateva browsere necunoscute, de genul Maxthon, insa nu au atat de multe extensii dezvoltate ca cei de la Google.

Si, la ce bun un browser care nu poate fi customizat?

In plus, sunt mare fan al serviciilor Google, mai ales optiunea de sincronizare. Practic, daca am parole salvate sau daca am salvate la favorite cateva site-uri, oriunde m-as duce si m-as loga pe un calculator instalat cu un Google Chrome pot avea acces la datele mele personale.

Mi se pare cea mai buna solutie a celor de la Google. In trecut am incercat si widgeturile de la Opera, dar nu m-au ajutat deloc la sincronizare, asa ca am renuntat.

Eu recomand sa folosiți pe Windows 8 browserul Google Chrome. Pentru mine este cel mai rapid si cel mai bun browser, pentru voi poate ca nu.

Poate că, după ce se va „așeza” Windows 10, oamenii vor începe să folosească noul browser de la Microsoft. După cum bine știți, aceștia lucrează la browser-ul Microsoft Edge.

Reader Interactions

Comentarii

  1. Android a zis

    Si eu la fel ca tine, sunt fan Google Chrome, chiar daca multa lume spune ca deja are multe bug-uri si ca Firefox este mai bun. In primul rand Chrome imi inspira mai multe incredere pentru ca este de la Google si ca atare nu are cum sa fie cu probleme prea mari.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.