Cel mai bun browser de internet

In 2020, cel mai bun antivirus de internet este Google Chrome. De ce zic asta?

Pentru ca statisticile arata ca este cel mai folosit browser de internet. Daca pana de curand cel mai raspandit browser era Internet Explorer, iata ca, inca din anul 2012 situatia s-a incheiat. Browserul cel mai performant este Google Chrome.

Eu ca utilizator zilnic de Google Chrome recomand tuturor sa-l incerce. Este un browser simplu, foarte rapid.

In ultima vreme s-au cam schimbat lucrurile cand vine vorba de resurse consumate, dar pentru un calculator decent, chiar reuseste sa faca diferenta.

Pe calculatoarele mai putin performante cred ca Internet Explorer ruleaza mai bine, dar pierdem mult la capitolul customizare.  Din punctul asta de vedere browserul celor de la Microsoft sta mult mai prost, neexistand foarte multe extensii.

Multi cred ca-si pun intrebarea: dar Opera? Firefox? Noul Edge?

Opera este recomandat pentru programatori, pentru cei care dezvolta aplicatii, chiar si extensii pentru acest browser…unul dintre putinele open-source.

Daca este sa vorbim despre Firefox, a fost preferatul meu pentru o foarte lunga perioada de timp, pana in momentul in care a ajuns sa consume foarte multe resurse si sa nu se merite efortul sa-l mai instalez.

Chiar daca au fost dezvoltate multe extensii pentru acesta, Google Chrome a reusit sa-l intreaca cu mult.

Prin urmare, daca sunteti utilizatori obisnuiti va recomand cu placere sa folositi Google Chrome.
* Daca sunteti curiosi sa vedeti si alte browsere mai necunoscute, dar slabile, click aici.

Reader Interactions

Comentarii

  • Yamasha a zis

   Statisticile nu arata lucrul asta. Chrome este cel mai folosit browser din lume, a depasit chiar si Internet Explorer…

   • Gabriel a zis

    Daca este cel mai folosit nu inseamna ca este cel mai rapid! Opera il bate la toate capitolele doar ca,iti consuma ceva resurse dar este cu mult peste chrome la rapiditate! Iar acum IE 10 le bate pe amandoua la un loc. Si IE 9 era rapid doar ca mai avea cateva buguri..

  • Gabriel a zis

   Da ai dreptate am deschis youtube pe hd..cu Chrome(cum sunt obisnuit),deschid alt tab surpriza scada si melodia si imaginea :)) nu am rezistat mai mult de jumatate de zi cu el!Iar cu opera sau mai ales IE 10..N taburi fara probleme.

 1. allyy a zis

  am testat si chrome si firefox, si firefoxul consuma 130 mb memorie ram iar chromul dublu, si la memoria hard e cam la fel.

  • Yamasha a zis

   In ultima vreme, Chrome a lasat-o mai moale ca sa dezvolte mai multe aplicatii, dar ca rapiditate este cu mult peste Firefox.
   Sunt curios sa vad ce se va intampla cu Opera ca, daca il vor prelua cei de la Facebook nu-i vad prea bine.

 2. Andrei a zis

  Eu nu voi folosi niciodata Google Chrome!! Firefox ii intrece pe toti! Statisticile nu sunt adevarate. Si chiar daca e cel mai folosit de toti asta nu inseamna ca ii cel mai bun!

 3. madalin a zis

  foarte adevarat..si eu am incercat.. pe toate si chrome consuma mult mai mult decat firefox chiar dak e bun si are f multe extensii..dar nu te ajuta la nimic toate acestea dak se misca f greu..

 4. Florin a zis

  E o mare diferenta intre Chromium si Google Chrome. Chromium este ops si pe baza lui s-au dezvoltat Dragon Comodo sau Google Chrome. Ideea e sa nu folositi Google Chrome ca-i mai buna sursa si mult mai rapida. Pana si Comodo Dragon se misca mai bine decat Google Chrome.

 5. Alex a zis

  Eu am 3 browsere, Chrome, Mozilla si IE. Am nevoie de toate, depinde la ce le folosesc. Dar pentru lucru si navigat pe Internet folosesc Chrome.

 6. Zendy a zis

  Personal folosesc Mozilla Firefox, asta pentru a va informa, iar cel mai bun browser este cel cu care tu esti obisnuit, parerea mea 🙂

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.