Cateva porecle ce ar putea avea Android 8.0

Google este remarcat pentru utilizarea poreclelor ce corespund versiunilor sale Android. În prezent, Android Nougat este cea mai recentă poreclă folosită. Dar nu toate dispozitivele s-au bucurat de această actualizare încă, din cauza lipsei de sprijin OTA.

Deși nu toate mărcile sunt în măsură să primească această actualizare, ea a câștigat o mulțime de comentarii pozitive. Cu toate acestea, chiar și în cazul în care Android 8.0 nu dă încă semne de existență, există speculații cu privire la poreclă deja. Aici sunt unele dintre cele mai renumite porecle pentru Android 8.o după Android Nougat.

Android 8.0 Oreo?

Oamenii pot sa fie familiari cu acest pseudonim, deoarece este făcut de celebrul cookie Nabisco. Ei bine, poate arată similar cu ceea ce sa întâmplat cu Android KitKat, în care Google a venit cu un parteneriat cu Nestle pentru a obține licența, astfel, ar putea fi o potrivire perfectă. Imaginați-vă aceste cookie-uri care promovează urmatoarea versiune Android. Tu ce crezi?

Android 8.0 Orelletes?

Orelletes sunt produse de patiserie dulci adesea consumate în timpul nunți și a altor sărbători. Acestea sunt fabricate din ouă, anisette, făină și ulei de măsline, care apoi sunt presărate cu zahăr pudră. Practic, aceste produse de patiserie pot veni în diferite mărimi și forme.

Android 8.0 Ozark Pudding?

Este un desert american, care provine din regiunea Ozarks din Missouri. Această formă de desert este făcută din fructe uscate și cremă de ouă de nuci, care este de obicei servită cu înghețată. Cu toate că acest lucru nu este un tort sau placintă, variantele sale utilizează diferite tipuri de acoperiri și baze.

Ozark Pudding arata ca o combinație de alte deserturi mai mici. Acest lucru ar putea fi doar o descriere potrivită a următoarei versiuni Android pe care oamenii o așteaptă.

Android 8.0 Oliebol?

Acestea sunt literalmente un tip de gogoși olandeze făcute din aluat și dunking amestecate cu stafide, fructe și mirajul sultaninelor. Acest tip de desert este celebru în Belgia și Țările de Jos în timpul iernii. Cu toate acestea, ea are unele similitudini cu alte țări europene, cu propria lor interpretare locală a deliciul dulce.

Android 8.0 Ontbijtkoek

Acest tip de desert este pronunțat ont-beyt-kook, care este o pâine olandeză, care este îndulcită și condimentată. Acest desert este servit adesea in timpul micului dejun. Acest lucru ar putea fi similar cu Android Gingerbread, care ar putea să nu fie atât de atrăgătoar vizual.

Acest lucru ar putea fi doar un desert bun pentru al transforma într-o figură Android olandeză care s-ar potrivi perfect de-a lungul grădini Google o statuie a lui .

Reader Interactions

Comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.