Browsere pentru android ce suportă Flash Player

De-a lungul timpului am tot pus teste cu browsere. Unele mai importante, altele mai puțin cunoscute, așa cum sunt acestea de aici.

Totuși, niciunele dintre acestea nu suportă flash player. Pe de-o parte este bine pentru că foarte mulți au început să renunțe la FlashPlayer.

Dar, pe mobil, încă mai sunt anumite site-uri care încă au rămas pe platforma veche. De exemplu, site-urile de știri folosesc Flash-ul și este dificil să rulezi de pe telefon. Așa că mă adaptez cu un browser care încă mai are Flash-ul integrat.

Boat Browser

Este un browser interesant, light, însă nu funcționează pe Android 5 opțiunea de Flash. Dar opțiunile lui sunt chiar interesante. Merită să îi dați o șansă dacă aveți o versiune mai veche.

Din păcate, nu mai este disponibil pe Google Play.

Puffin Browser

L-am folosit o perioadă bună de timp. Din păcate nu este gratuit, iar după 30 de zile o să vă sugereze să-l achiziționați. Își face treaba cu succes, iar dacă vreți să folosiți Flash-ul aveți câteva opțiuni pentru pornire automată sau pentru a apăsa în zona de play.

https://www.youtube.com/watch?v=esz5NaAnh30

xScope Browser

Îl trecem și pe el în listă. Din păcate, nu are o versiune trial care să ne ajute să ne dăm seama de performanțele lui. Dacă doriți să dați în jur de 10 de lei pe acesta doar pentru a-l testa…

Din câte văd în descriere… ultima actualizare este făcută prin 2013. Nu știu cât de stabil mai este.

Photon Browser

Și el a rămas în urmă cu android-ul. Pe versiunea 5 nu funcționează deloc. Aplicația crapă încă de la pornire. Poate la update-ul către 6 vor face și ei o versiune compatibilă.

Între timp, nici nu l-am mai găsit în Google Play.

Lightning Web Browser

Nici acest browser nu funcționează cu android 5. Probabil că au renunțat și ei la opțiune. O văd în meniu, însă nu o pot accesa.

Așadar, singurul care își face treaba cum trebuie este Puffin Browser. El a rămas cam singurul decent. Ușor, ușor, cred că vor îngropa și acest browser. Totuși, flash-ul nu este cea mai bună și cea mai sigură tehnologie. Practic, cei de la Adobe și l-au îngropat singuri.

Reader Interactions

Comentarii

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.