Antivirus pentru Windows 10

Aseara s-a lansat noua versiune a sistemului de operare de la Microsoft. Peste tot unde te uiti in stanga, in dreapta, se vorbeste de Windows 10, noul sistem de operare de la Microsoft.

L-am testat, il folosesc, pentru ca mi s-a parut hilar ca eu sa-l instalez si sa va vorbesc despre ceva ce nu am folosit.

Este un sistem de operare la inceput, o copie fidela a Windows 8, cu foarte multe petice si un meniu de start.

Antivirus gratuit pentru Windows 10

Stiu ca am scris asta si pentru Windows 8, erau foarte multi antivirusi in momentul in care a aparut versiunea de test pentru utilizatori. Daca tin bine minte se numea Windows 8 Developer Preview.

Revenind la antivirusi, Windows s-a dezvoltat foarte mult pe partea aceasta si a lansat Windows Defender inca de pe vremea Windows 7.

In contextul in care virusii sunt la tot pasul, este una dintre cele mai bune idei ale lor. Si este un produs decent. Nu cel mai bun de pe piata, dar… este acolo.

Cel mai bun antivirus gratuit pentru noul sistem de operare

Nu pot sa zic ca Windows Defender este cel mai bun, dar in momentul in care o sa testez si mai multi antivirusi compatibili cu Windows 10 o sa completez lista. Pana atunci avem urmatorii compatibili:

  1. Windows Defender
  2. Avira Antivirus 2017
  3. Avast Antivirus 2017
  4. AVG Free Antivirus 2017
  5. Panda Cloud Antivirus

Tu ce sistem de operare folosești? Ce antivirus?

Dacă nu dezactivează antivirusul vostru pe cel default, iată aici un articol ce vă ajută să faceți lucrul acesta manual.

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.