Am făcut cea mai bună achiziție: mașina de făcut pâine!

Sunt conștientă că, în situația actuală a lumii trebuie să ne purtăm de grijă noi, cât mai mult timp. Așadar, cu cât mâncăm mai bine, cu cât facem mai multă mișcare, cu cât dormim mai bine, cu atât avem șanse să ne facem o imunitate cât se poate de ok.

Asta pentru că, dacă vrem să trăim mai sănătos, să ne creștem imunitatea trebuie să respectăm cele de mai sus.

Un prin pas în treaba asta a fost să îmi iau o mașină de făcut pâine. Asta pentru că, de ce nu, am făcut și eu nebunia de a lua destul de multă făină odată cu coronavirus. Așadar, a fost de bun augur să caut mașină de făcut pâine și să o iau pe partea mai sănătoasă.

Ce am observat când am făcut prima pâine?!

Au fost câteva lucruri care nu mi-au venit să cred:

  • nu știam că se pun conservanți în pâine atât de mulți
  • nu credeam că zaharul influențează atât de mult creșterea pâinii
  • am învățat că trebuie să respect întocmai rețeta pentru a avea o pâine pufoasă
  • am trăit cu impresia că iau mașina de făcut pâine pentru a avea cât mai multe programe.

Merită faptul că mi-am achiziționat mașina de făcut pâine?

Sigur că faptul că n-am tot felul de coloranți sau de aditivi alimentari face ca pâinea să facă firimituri mult mai repede și să fim nevoiți să o mâncăm mai repede. Dar este o plăcere să o mănânci caldă, să fie ca un cozonac.

Așadar, recomand să vă alegeți așa ceva, oricum veți vedea că nu pierdeți mai mult decât timpul petrecut până la magazin pentru aceasta.

Eu voi căuta să caut și rețete și voi încerca să fac pâinea cât mai bună în perioada următoare. Sigur că voi puteți să mă ajutați și cu idei, de aceea avem secțiunea de comentarii, să putem să discutăm și să îmbunătățim treburile.

Lasă un comentariu