Xiaomi Redmi Note 4 nu va fi lansat in India

Din nefericire, potrivit unor rapoarte, acest dispozitiv s-ar putea să nu loveasca magazineke indiene. Se pare că acest lucru se întâmplă deoarece varianta Qualcomm Snapdragon a smartphone-ului nu va fi disponibilă.

Potrivit lui Pau Jiutang, un analist din China, Xiaomi va elibera cel mai probabil o variantă Qualcomm Snapdragon pentru Xiaomi Redmi Note 4, ceea ce înseamnă că există posibilități foarte mari ca lansarea acestui smartphone să nu fie în India.

Este bine de știut că Xiaomi Redmi Note 4 a fost lansat cu un chipset Mediatek SoC în China, dar se pare că această ediție nu poate fi lansată în India, din cauza luptelor de brevetare ale lui Xiaomi cu Ericsson în țara sa. Cu alte cuvinte, Xiaomi îi este permis să vândă doar smartphone-uri Snapdragon-powered în India. Acest lucru înseamnă că fanii Xiaomi vor trebui să cumpere Xiaomi Redmi Note 4 prin intermediul unor magazine online neoficiale.

Xiaomi Redmi Note 4 (cu chipset Mediatek SoC) este vândut pentru doar $ 169.99 pe site-ul XiaomiDevice, care pretinde a fi livrat după 30 septembrie, în 2016.

Aici sunt specificațiile acestui dispozitiv :

Display: 5.5-inch, care suporta o rezolutie de 1080 x 1920, la 401 ppi
Sistem de operare: Android 6.0
Chipset: Mediatek MT6797, Helio X20 SoC
Cameră pe spate: 13 MP
Cameră pe față: 5 MP
Memorie RAM: 2 GB sau 3 GB RAM
Stocare: 16 GB sau 64 GB, care poate fi extinsă până la 256GB cu ajutorul unui card microSD
Conectivitate: LTE, HSPA, Bluetooth 4.2, Wi-Fi și microUSB
Baterie: nedetașabilă de 4100 mAh.

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.