Windows 8 optimizat pentru internet mobil

In ultima vreme se tot insista pe conexiunile de internet mobile, se extind retele, marile companii de telefonie si de internet se intrec in oferte tot mai generoase, instaleaza hotspoturi prin locurile publice…
Tocmai pentru ca lucrurile incep sa se miste in directia aceasta, inginerii de la Microsoft au anuntat ca vor insista pe aceste tipuri de conexiuni si vor extinde colectia de drivere pentru optimizarea conexiunii.

In momentul de fata, conexiunile se realizează prin intermediul unui modem USB 3G pentru a putea limita traficul si viteza de descărcare.
Daca in momentul de fata aplicația este oferita de fiecare provider în parte, cei de la Microsoft doresc ca acestea sa fie recunoscute direct de sistemul de operare.

In felul acesta se va putea face o diferențiere intr-o conexiune broadband si o conexiune 3G. Pe acestea le vom putea urmări direct din Task Manager, asa cum facem si acum cu „conexiunile prin fir”.

Nu s-a uitat nici de optimizarea conexiunii. Modul in care Windows 8 gestioneaza conexiunile WiFi a fost modificat, astfel se reduce la mai putin de o secunda timpul necesar pentru detectarea hotspoturilor.

Reader Interactions

Comentarii

  1. myambal a zis

    windows 8 pare, la prima vedere, optimizat pt..orice. inca nu l-am folost si nu-mi pot da o parere subiectiva 🙂 dar abia astept sa vad daca e bun sau e ca „pomul laudat”

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.