Iphone 8 – tot ce trebuie să știi. Dată de lansare, caracteristici poze și preț

Apple a confirmat data de dezvăluire pentru noul iPhone 8, iPhone 8 Plus. Cele 2 dispozitive vor fi lansate prin septembrie, iar Apple a început trimiterea de invitații pentru evenimentul care va avea loc la San Francisco, ca de fiecare dată.

Dimensiunile de ecran ale noilor iPhone-uri nu au fost modificate, astfel incat acestea sunt in continuare de 4.7 inch (iPhone 8) si 5,5 inch (iPhone 8 Plus).

iPhone 8: poze reale

iPhone 8 va veni cu un obiectiv mai mare pentru camera foto, in timp ce iPhone 8 Plus va avea o configurare de dual camera, dar cel mai probabil, rezolutia va fi pastrata la 12MP. Elementul de noutate este faptul ca cealalta camera din spate a noului phablet va sprijini un zoom optic, care va fi foarte util atunci cand fotografiati un obiect indepartat.

iPhone 8: cameră spate
cameră spate pentru iPhone

Un mic rezumat despre noile flagship-uri de la Apple

Din articolul acesta vom afla cele mai noi informații precum și:

  • data exactă de lansare a iPhone 8
  • prețul de achiziție pentru România
  • când se poate comanda la precomandă și de la ce magazine

Încă de la inceput Apple a primit reclamatii din partea utilizatorilor de iPhone, care nu au fost multumiti de durata de viata a bateriei. In cazul in care zvonurile sunt adevarate, atunci bateria de la iPhone 8 va avea 1960mAh, in timp ce capacitatea bateriei de la iPhone 8 Plus va avea 2910mAh.

Iphone 8. Ce tip de display va avea dispozitivul?

concept iphone 8
concept iphone 8

Se discută tot mai mult despre OLED-uri. Nu știu dacă este adevărat sau nu, dar producția de display-uri va atinge vârful prin 2020. Lucrul acesta mă face să cred că vor da startul unei noi generații de telefoane bazate pe tehnologia OLED.

Unii tind să creadă că vom avea un terminal curbat, cu un ecran amoled. Eu sper să nu se întâmple lucrul acesta și să mizeze pe calitate. Așa ne-au obișnuit până acum.

iPhone 8 și realitatea argumentată

V-am obișnuit cu detalii despre tehnologia VR, v-am prezentat ochelari ce merită atenția voastră, dar nu știu dacă Apple este pregătit de așa ceva. Sigur că speculații vor fi până în ultima zi.

Mie mi-ar plăcea să se dezvolte și nișa asta și cred că doar Apple poate veni cu ceva nou, ceva care să stimuleze piața.

Pare că așa s-a întâmplat. Zvonurile s-au confirmat, dar toate acestea au fost incluse în iPhone X.

Preț

Dacă în America se va vinde la 999$ probabil că la noi se va converti prețul în euro.

Între timp, prețurile sunt cam aceleași pe care le spuneam mai sus. Au apărut și în magazinele de la noi. Așadar, iată câteva prețuri pentru iPhone 8.

iPhone 8: Sistem de operare

Cred că ni se pregătește un nou sistem de operare. Așa au făcut de fiecare dată. Nu știu ce ar mai putea schimba, dar de la Apple ne așteptăm la lucruri interesante.

Se pare că vom avea telefoane cu 64 GB de RAM, 256 GB și 512 GB de stocare. Pe partea de memorie RAM ne vom aștepta la modele de 3 GB de RAM. E curios cum trenul este de 4,6 sau chiar 8 GB de RAM, iar unii preferă să nu arunce cu cifrele înainte.

Cel mai probabil telefonul va fi echipat cu cea mai nouă generație de waterproof. Aveți aici un tabel ce ar trebui să vină în ajutorul vostru.

Când se lansează iPhone 8?

Se pare că data de lansare va fi 12 septembrie 2017, iar acesta va fi comercializat în 22 septembrie.

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.