Samsung Galaxy S8 – Cateva caracteristici cu care vine

Samsung Galaxy S8 este de așteptat să sosească în 2017. Unele dintre specificațiile acestuia includ un afișaj 4K și lipsa unui jack pentru căști. După cum toți fanii știu, Samsung nu a avut cea mai bună lună, deoarece a anunțat rechemarea masivă deja făcută pentru Galaxy Note 7. Acesta este cunoscut pentru exploziile la incarcare, care a dus compania sud-coreeană în jos. Vânzările au început să scădă, la fel ca și reputația.

După cum sa raportat anterior, retragerea este tocmai motivul pentru care zvonurile au început să circule cum că Samsung s-ar concentra tot timpul în dezvoltarea lui Galaxy S8. Cu acesta Samsung va compensa pierderile pe care Note 7 le-a adus. Cu toate acestea, nu a fost anunțată nici o dată exactă.

Oamenii sunt curioși acum asupra caracteristicilor pe care Galaxy S8 le va aduce. S-a raportat că gigantul nu va avea mufă pentru căști de 3,5 mm, la fel ca și în cazul celor de la Apple pentru iPhone 7.

design-superb-galaxy-s8-edge-ar-fi-cel-mai-frumos-telefon-facut-samsung_1

Cu toate acestea, au existat, de asemenea, vorbe că Samsung va opta pentru un portul USB tip C, ca și conector principal de căști. Așa că, dispariția unui jack pentru căști nu înseamnă neapărat că veți avea nevoie de căști fără fir.

De asemenea, un scanner de iris va fi introdus pe noul dispozitivul, precum și un aparat de fotografiat cu dublu obiectiv care este de așteptat să facă imagini și video-uri de calitate la un alt nivel.

Mai jos aveți un tabel cu câteva specificații pe care le-ar putea avea Galaxy S8

SpecificațiiGalaxy S8 
Baterie4200 mAh
Caracteristici Camerastabilizare optică a imaginii, geo tagging, recunoaștere facială, HDR, focalizarea automată cu laser
Cameră Frontală 9 Megapixeli
Cameră pe spate30 Megapixeli
CuloriNegru, alabastru, auriu si alb
CaracteristiciCorning Gorilla Glass 5, 4G LTE, Bluetooth 5.0, scanner de amprente digitale, scanner de iris, wireless charging, încărcare rapidă.
Memorie internă64 și 128 GB de memorie internă care va putea fi extinsă cu un card microSD
Sistem de operareAndroid 7.o Nougat
Preț$850 USD sau 775 Euro
ProcesorSnapdragon Qualcomm Octa Core 3.2 GHz
Memorie RAM6 GB
Data de lansareundeva in luna Aprilie sau Martie a anului 2017
Ecran5.2 inch, un ecran 4K cu o rezoluție de 4096 x 2160

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.