Samsung Galaxy J7 Prime ar putea castiga batalia impotriva dispozitivelor de top

Cea mai recentă intrare în categoria de smartphone-uri mid range de la Samsung este un dispozitiv numit Samsung Galaxy J7 Prime. Acest dispozitiv tocmai a fost lansat pe piață în Vietnam, și este de așteptat să fie lansat pe alte piețe asiatice, în viitorul apropiat. Alte țări din afara Asiei ar trebui să primească, de asemenea, telefonul în curând.

Fanii din Vietnam au acum posibilitatea de a comanda un dispozitiv Galaxy J7 Prime de pe site-ul oficial Samsung din Vietnam. Aceasta costă 6290000 VND (Dong vietnamez), care este egal cu 282$ (dolari americani).

samsung-galaxy-j7-prime-400x3002x

În ceea ce privește specificațiile sale, noul dispozitiv oferă satisfacerea nevoilor medii ale unui client regulat și chiar un pic mai mult. Are un ecran de 5.5 inch, care oferă o rezolutie Full HD (1080p). Mai mult decât atât, este foarte rezistent, deoarece compania a inclus Corning Gorilla Glass 4.

Se pare ca telefonul va rula propriul sistem Samsung pe Chip, numit Exynos 7870. Viteza de procesor înregistrată este de 1,6 GHz cu 3 RAM GB și 32 GB de stocare internă, care poate fi mărită cu ajutorul unui slot pentru microSD (dar nu mai mult de 256 GB).

samsungs-galaxy-j7-prime-pictures

Caracteristica principală care fascinează fanii de pe noul smartphone este S Mode Bike, o caracteristică care a fost, de asemenea, inclusă pe modelul Galaxy J3, care a fost lansat la începutul acestui an. S Mode Bike are aceeași funcție ca și mașinile de răspuns, care a apărut pe telefoanele vechi. Diferența este faptul că acesta trimite un mesaj dacă pierdeți un apel, ceea ce se dovedește a fi foarte util atunci când nu răspundeți chiar în acel moment.

Din păcate, nu există nici o informație cu privire la momentul în care noul dispozitiv va lovi piețele în Statele Unite sau în Europa, astfel încât fanii de pe alte continente, vor trebui să aștepte mai mult.

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.