Cele mai bune programe de văzut posturi TV românești

Internetul este de mare viteză la noi în țară. Ne permite să vizionăm foarte multe producții, chiar de pe această platformă. Trebuie doar să găsim programele de TV online relevante pentru a vedea conținut de pe posturile noastre românești.

Există foarte multe platforme de pe care putem vedea filme, trebuie doar să urmărim un pic cu atenție zona și să ne orientăm spre cele mai bune programe.

Am observat că unele persoane sunt disperate să caute posturi online pe care să le poți vedea pe smart TV. E destul de complicat pentru că nu toate televizoarele au același sistem de operare.

Cei de la Philips, de la Sony, au modele de televizoare destul de interesante cu android. Foarte simplu se pot vedea posturile românești cu acele aplicații, doar cu internet și fără a avea cablu TV.

Totuși, există ceva dezavantaje majore. Depindeți foarte mult de conexiunea voastră cu cea a serverului care face streaming.

Programe de văzut posturi TV românești

Așadar, haideți să vedem cum putem urmări posturi TV românești. Mai bine zis, cu ce programe.

Sigur, procedura este un pic mai complexă pentru că programele de văzut posturi TV au nevoie de ceva aplicații dependente:

În general, Windows Media Player este preinstalat, doar dacă aveți voi o versiune mai ciudată de Windows s-ar putea să nu fie pe lista.

TV Wave

A fost unul dintre cele mai ok programe. Momentan, acesta n-a mai fost actualizat de ceva timp. Totuși, poate fi folosit fără probleme.

Marea provocare a acestor programe este să găsim liste ce funcționează corect.

În general, treaba asta nu este tocmai legală, nu avem voie să redistribuim conținut fără acord, așa că este posibil ca unele liste să nu mai existe pe internet.

Dar pentru asta ne putem auzi în secțiunea de comentarii, să facem schimb de experiențe.

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.