Știați că există programul rabla pentru laptopuri?

Când îmi cumpăr un laptop mă gândesc că trebuie să îl am pe o perioadă de timp cât mai lungă. De multe ori, lucrul ăsta se întâmplă, tocmai de aceea încerc să iau un model cât mai bun și să fie cât mai ok.

Încerc să investesc niște bani pentru a mă folosi de acel gadget pentru o perioadă cât mai mare. De aceea n-am vrut să îmi bat capul cu modele entry level. 

Pentru mine laptopul este loc de muncă, dar este și loc de divertisment. Așadar, în general, laptopul este purtat de mine pe oriunde, în aproape toate situațiile.

Așadar, oricât de mult mi-aș dori să am un laptop ok din punct de vedere estetic nu prea se poate. E greu, e foarte greu pentru mine să pot să îl întrețin.

Cel mai greu mi-este atunci când vreau să îl vând. Nu reușesc deloc să obțin un preț decent. Și nu pentru că n-ar fi încă performant, ci din cauză că estetic este inutilizabil.

Cred că varianta cea mai bună, în condițiile astea, este să apelezi la programul rabla pentru laptopuri. Pur și simplu trimiți laptopul la service, fie prin curier, fie direct la sediu dacă nu ai perfectă încredere în site-urile de profil.

Iar după ce ai făcut acest lucru cel mai bine ar fi să te orientezi spre un laptop nou sau chiar un laptop second hand.

Dacă alegeți varianta a 2 a este ok ca voi să vă orientați spre modele de top. Sau care au fost la un moment dat, de top. În felul ăsta știți că veți mai putea folosi ceva timp acel laptop.

Mi-ar plăcea să știu dacă ați mai găsit așa ceva până acum. Eu cred că nu mai sunt astfel de service-uri pe la noi.

Reader Interactions

Comentarii

  1. Barbu a zis

    Foarte tare, multumesc pentru informatie, chiar am laptop vechi care chiar imi este lene sa-l vand, ca tot vreau unul nou.

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.