Oneplus 6T – cel mai mic preț în China?

OnePlus și-au făcut treaba ca de fiecare dată. Au reușit să facă un telefon relativ ieftin și bun. Probabil unul dintre cele mai bune telefoane de pe piață dacă ne gândim la raportul calitate preț. Cam asta am zis și anul trecut, asta zicem și acum.

Dar pentru că am ales să discutăm mai mult despre magazinele din China, am zis că este oportun ca noi să vă prezentăm cele mai bune prețuri la magazinele de acolo.

Totodată, nu puteți să neglijați și comenzile de pe site-ul oficial, mai ales dacă vreți să scăpați de birocrație, dar sigur că veți plăti ceva mai mult.

Așadar, hai să vedem care sunt prețurile la retailerii din China.

Trebuie să aveți în vedere că prețul poate să aibă modificări la transport, dar și taxe vamale. Dar unii au început să aibă campanii ce îți returnează taxele vamale, în caz de probleme. Așadar, puteți comanda fără grijă.

Sigur, dezavantajul ar fi că ar trebui ca voi să așteptați un pic mai mult ca produsul să vină față de magazinele de la noi. Dacă nu este trimis prin curierat rapid durează mai mult decât ar fi de pe site-ul oficial. Poate doar dacă alegeți curieri precum DHL,

Oneplus 6T preț în China

  • geekbuying – 589$ la precomandă
  • gearbest – 799$ la precomandă

2 comentarii la „Oneplus 6T – cel mai mic preț în China?”

Lasă un comentariu