Oneplus 5T va avea o cameră foto îmbunătățită

OnePlus este un brand la început de drum. Din punctul meu de vedere, aceștia încearcă să intre pe piața europeană cu prețuri de dumping. Spun asta pentru că, deja au modele foarte bune. Seriile de la OnePlus chiar merită fiecare ban în parte. Mă gândesc la Oneplus 3, la OnePlus 5.

Sunt posesorul unui OnePlus 5 și pot spune că a fost dragoste la prima vedere: nu bootloader, nu bălării, launcher fără briz-briz-uri. Merită!

Au produse comparabile cu brandurile comune: Samsung, Huawei. Eh, după ce s-a lansat OnePlus 5 s-au mai lansat și alte telefoane importante: S8, Note 8, chiar și iPhone X.

Camera foto a acestuia era destul de ok pentru un telefon, dar nu perfectă. Se pare că treburile astea se vor rezolva prin upgrade-ul la Oneplus 5T.

Se pare că vor îmbunătăți calitatea imaginii pe noul telefon. Acesta va avea un display de 18:9, exact ca la S8 și iPhone X și va avea un ecran de 6 inchi.

Camera ar trebui să aibă un senzor mai bun, de 20 megapixeli și 16 megapixeli.

Mi-ar plăcea să văd și un software foarte ok pentru aplicația de foto. Evident, poate chiar și un update la android 8 oreo.

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.