OnePlus 4 ar aduce specificatii mult mai puternice fata de iPhone 7

OnePlus 4 ar putea ajunge pe piață în anul care vine cu caracteristici uimitoare și specificații mai generoase față de predecesorul său, OnePlus 3.

Design-ul lui OnePlus 4 va fi realizat din aluminiu, corp curbat, cu un ecran cu diagonala de 5,5 inch, cu afișaj optic AMOLED cu rezolutie 4K. De asemenea, se zvonește că acesta este proiectat cu tehnologia 3D și alte caracteristici.

Procesorul acestuia ar putea fi un Qualcomm Snapdragon cu Android Nougat ca sistem de operare încorporat cu o memorie RAM de 8GB și 32GB de stocare internă extensibilă de până la 256GB.

Durata de viață a bateriei din smartphone este, de asemenea, cel mai important aspect și este raportat faptul că OnePlus 4 este de așteptat să aibă 4000mAh cu o lungă perioadă de timp de funcționare, de asemenea ar putea fi introdus și wireless charging.

oneplus-4

Factorul selfie este în prezent un trend, iar consumatorii se așteaptă la cea mai bună cameră foto, care ar avea 21MP sau 23MP pe partea din spate, cu integrarea senzorului de la Sony, iar camera frontală 8MP va fi numai bună la selfie-uri în diferite locuri.

OnePlus 4 se zvoneste a va fi lansat la mijlocul anului 2017 sau câteva luni mai devreme. Prețul de zvonuri pentru caracteristicile sale uimitoare este de așteptat să fie în jur de 400 de dolari.

OnePlus 4 se zvonește ca ar avea capacități mai bune decât iPhone 7 și 7 Plus de la Apple, de asemenea un plus față de acestea ar fi specificațiile și caracteristicile uimitoare cu care va veni acesta, fiind mult mai puternic față de orice iPhone lansat în prezent.

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.