Microsoft Surface Pro 5 va fi realizat in 2017

Este clar pentru toată lumea că un obiectiv principal al viitoarului Microsoft Surface Pro 5 este de a impresiona publicul. Nu este o treabă ușoară, având în vedere faptul că modelul anterior, Microsoft Surface Pro 4, au avut comentarii foarte bune și reacții pozitive atât din partea criticilor cât și din partea consumatorilor.

Cu toate acestea, există unele voci care susțin că nu este nevoie de o versiune a cincea. În ciuda tuturor acestor discuții și zvonuri, Microsoft pare a fi dornic să arate tuturor că acesta poate produce un dispozitiv mai bun.

surface-pro-4-book-update

Zvonurile de pretutindeni spun că noul dispozitiv va vedea lumina zilei anul acesta. Cu toate acestea, în conformitate cu PC Advisor, un pas mult mai logic ar fi pentru Microsoft să-l lanseze anul viitor. Există, de asemenea, un alt raport care susține o întârziere în eliberarea acestui dispozitiv, care se bazează pe faptul că Microsoft intenționează să utilizeze cele mai noi tehnologii disponibile.

Cel mai probabil, compania americana va folosi procesoarele Kaby Lake dezvoltate de Intel, care nu au fost încă lansate. Având în vedere faptul că există doar trei luni până la sfârșitul anului, este foarte puțin probabil ca noi să vedem o eliberare.

Se pare că dispozitivul va veni în două varainte una 2K și 4K și cel puțin 16 GB RAM, deși acestea sunt zvonuri neconfirmate.

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.