iPhone 7 – ultimele scurgeri

Data de lansare pentru viitorul iPhone 7 se apropie rapid, iar noi deja stim multe despre noile dispozitive de la Apple, inclusiv cum arata si la ce sa ne asteptam de la ele.

Ceea ce stim pana acum din ultimele scurgeri este ca iPhone 7 va avea un design similar cu cel de la iPhone 6, dar cu unele ajustari si mici imbunatatiri.

Acesta va fi alimentat de un procesor mai bun si va avea o camera ceva mai buna fata de modelele anterioare. In mod surprinzator, conform primelor zvonuri aparute despre iPhone 7, acesta nu va avea mufa pentru casti, dar ar putea avea o versiune speciala ce va avea mufa pentru casti.

iphone-7-iphone-7-plus-iphone-7-pro-back-1280x960

Cea mai recenta surgere aparuta acum cateva zile sugereaza ca numele 7 si 7 Plus s-ar putea sa nu mai fie adecvate pentru dispozitivele viitoare de la Apple, iar acestea ar putea avea in schimb foarte multe nume diferite pe care Apple le da de obicei, noilor sale dispozitive.

Multi cred ca Apple va ramane fidel obiceiurilor sale de nemurire, in timp ce altii cred ca s-ar putea schimba, deoarece exista mai multe zvonuri cu privire la urmatorul iPhone din 2017 si afirma faptul ca noile modele vor fi supuse semnificativ unor reproiectari, ce le vor face mai diferite.

iphone-7-design-concept

In acelasi timp uni cred ca noile iPhone-uri ce vor fi lansate in septembrie nu vor avea numarul 7 in numarul lor, ci vor fi mai degraba versiunile actualizate ale ultimelor iPhone-uri, gen iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

iPhone 7 si iPhone 7 Plus se zvonesc a fi lansate pe 7 septembrie 2016 si vor lovi magazinele pe data de 16 septembrie.

Reader Interactions

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.