Iata cum arata Skype in Windows 8

Acum ceva timp, lumea internetului primea o veste interesanta.  Cei de la Microsoft au preluat compania Skype pentru o suma foarte mare de bani. Probabil ca aceasta achizitie a fost una pe termen lung deoarece tocmai au fost „pierdute” pe internet cateva poze cu noua versiune de Skype pentru noul sistem de operare lansat de Microsoft.

Era normal ca, imediat dupa lovitura de imagine generata de noua interfata din Windows 8, dar si de relansarea outlook.com, sa ne asteptam la o noua interfata pentru Skype. Exact cum si-au transformat Google serviciile si oamenii lui Bill Gates fac acest lucru, poate chiar, in perioada urmatoare sa iasa in fata si cu o retea de socializare, dar…asta e alta poveste.

Revenind la Skype, noua interfata pentru Windows 8 arata ca in pozele de mai jos:

 


Ca utilizator Skype de multi ani nu ma incanta foarte mult schimbarile. Ma intereseaza mai mult sa inceapa sa se vada si sa se auda din ce in ce mai bine.

Reader Interactions

Comentarii

  1. Zek a zis

    arata mult mai bine skype pe windows 8.. mie mi se blocheaza calculatorul cand dau sa adaug un prieten, nu stiu de ce

  2. piese auto a zis

    mda, incep sa se axeze pe design in loc de functionalitate. Cat mai user-friendly, iar cei din microsoft vad ca tot incep sa copie „ideea” android-ului. Mi se pare o idiotenie. Eu unul folosesc trillian si atata tot. Nu mai stau sa ma complic cu toate genurile de programe de chat. Unul si bun.

  3. CARMEN a zis

    am cumparat un leptop nou cu versiunea windows8 dar este de tot rahatul nu pot folosi Skype desi am foarte multa nevoie de el

Leave A Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.